Tarih: 10.01.2024 14:54

AK Parti Gölcük AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Çetin Seymen, ‘GAZETECİLERİMİZİN BU MÜSTESNA GÜNLERİNİ TEBRİK EDİYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Çetin Seymen,

‘GAZETECİLERİMİZİN BU MÜSTESNA GÜNLERİNİ TEBRİK EDİYORUM’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Çetin Seymen, bugün Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı.

Gazetemize çalışmalarında başarılar diledi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimde AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı olan Çetin Seymen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlamak üzere Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre ve Gazetemiz Personelini ziyaret etti. Şenemre, ziyareti için AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Çetin Seymen’e güzel düşünceleri ve ziyareti için teşekkür etti.

Seymen, ‘Bu müstesna gününüzü tebrik ediyorum’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Çetin Seymen,  ‘Gazetecilerimiz bir toplumun haber almasında en önemli unsurlardan birisidir. Siz değerli Gazeteci kardeşlerimiz gece gündüz mefhumu gözetmeksizin çalışmalarınızı sürdürüyor, halkımıza haber akışını devam ettirmektesiniz. Gölcük Haber Gazetesi’nin değerli Personelinin ve ilçemizde görev yapan tüm Gazeteci kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyor, bu müstesna gününüzü tebrik ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —