Tarih: 10.04.2024 14:28

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programına YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını bayramın birinci günü Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın katılımıyla yapıldı.

 Bayramın ilk günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı ve önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri ile çok sayıda partililer katılım sağladı.

Vekil Yılmaz, ‘Gölcüklü hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz bayramlaşma programında yaptığı kısa konuşmada tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını kutladı. Vekil Yılmaz, yerel seçimlerde Gölcük’ün tercihini yeniden AK Parti ve Cumhur İttifakından yana kullandığını söyleyerek, ‘Gölcüklü hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum’ dedi.

Sezer, ‘Gölcük Belediyesi olarak Ramazan ayımızı dolu dolu geçirdik’

Başkan Sezer, ‘Bugün bayramımızı siz değerli partililerimizle kutlamanın sevinci içerisindeyiz. Gölcük Belediyesi olarak Ramazan ayımızı dolu dolu geçirdik. Halkımızla iletişim halinde olduk. Tüm Gölcüklü hemşehrilerimin ve siz değerli partililerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum’ dedi.

Yavuz, ‘Hepimizin bayramını kutluyorum’

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, bayramlaşma programına katılım sağlayan başta Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı ve önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, teşkilat yönetimine ve partililere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. AK Partililer bayramlaşma programının ardından saat 10.30’da başlayan Kent Bayramlaşma törenine katılım sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —