Tarih: 28.10.2022 14:05

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı yoğun katılımla REİSLERİNİN YANINDA OLDU

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı yoğun katılımla

REİSLERİNİN YANINDA OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Spor Salonu’nda Türkiye Yüzyılı vizyonunuaçıkladığı programa AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı yoğun bir katılım sağladı.

Türkiye Yüzyılı için Kocaeli yola çıktılar

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği tarihi konuşmaya Kocaeli İl Teşkilatı adeta akın etti. “Gelin büyük ve güçlü Türkiye’yi birlikte kuralım” çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını yerine getiren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı  yoğun katılımla reislerinin yanında oldu. 

Binlerce Kişi Yola Çıktı

Türkiye Yüzyılı vizyon belgesinde Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı” başlıklı konuşmasında din, dil, ırk, cinsiyet, inanç, düşünce farkı gözetmeden toplumun tüm katmanlarına “Gelin büyük ve güçlü Türkiye’yi birlikte kuralım” çağrısı yaptı. Ankara Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayan tarihi konuşmayı yerinde takip etmek için yurt dışı ve yurt içinden Başkent’e adeta akın ettiler. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı da 3 bin kişiyle Ankara’ya gittiler.  İlçe Başkanlıkları önünden hareket eden otobüslerin bir kısmı gece, bir kısmı sabah hareket etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —