Tarih: 19.05.2019 12:51

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan KAYMAKAM IRMAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan

KAYMAKAM IRMAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı ilçemizde geçtiğimiz hafta göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Hayırlı olsun temennilerinde bulundular

Geçtiğimiz hafta ilçemizde göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Ziyarette ilk söz alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “ Öncelikle ilçemize hoş geldiniz demek istiyoruz. AK Parti İlçe teşkilatı olarak Gölcük’ümüzde güzel projelerde her zaman Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yeni göreviniz yeniden hayırlı olsun” dedi.

Kaymakam Irmak ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

AK Parti İlçe  Teşkilatının gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, “ Göreve başlamamın üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen Gölcük’te bulunan dernek ve STK’lar tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandım. Gölcük  gerçekten coğrafyası ve insanıyla çok güzel bir şehir. İnşallah bizlerde bu güzelliğe daha da güzellikler katarak görevimizi en iyi şekilde yürütme amacındayız. Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —