Tarih: 02.06.2019 12:52

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş 5 bin kişilik iftar verdi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş 5 bin kişilik iftar verdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz akşam İnterteks Fuar Alanında 5 bin kişilik iftar verdi. Başkan Ellibeş, iftar programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve teşkilatın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Emine Zeybek ve İlyas Şeker, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Partili ilçe başkanları, 11 ilçenin belediye başkanı, Çevre ve Orman eski Başkanı Osman Pepe, Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  eski il başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan,  eski vekil Sibel Gönül ve yaklaşık 5 bin partili katıldı.

Ellibeş, ‘Çok duyarlı hareket etmeliyiz’

Açılış konuşmasını yapan, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”AK Parti teşkilatlarının geleneksel iftar programını büyük bir katılım ile yapıyoruz. Sizin buraya gelmeniz AK Parti teşkilatlarının önde olduğunun göstergesi.İl başkanlığı sürecini birlikte yaşadık. 81 ilde lider olmuş bir Kocaeli var. Siz teşkilatımız her seçimde üzerinize düşen görevi büyük bir özveri ile yerine getirdiniz. Erdoğan’a en büyük desteği siz verdiniz. Bu bizim beraberliğimizin en somut göstergesi.Partimizin kuruluşundan beri tüm il başkanlarımız temeli iyi attı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Biz bu bayramı devir aldık ve yola çıktık. Kocaeli’nin birlikteliği devam edecek. Hiçbir şey bizim gücümüzü yenemez.İstanbul seçimleri tüm Türkiye için çok önemli. Çok duyarlı hareket etmeliyiz. Yapacağınız şey şu: İstanbul’da oturan eş dost akrabayı arayıp Binali Yıldırım’a destek vermesini söyleyeceksiniz. Hepinize büyük sorumluluk düşüyor” dedi.

Ünlü, ‘İşte gönül belediyeciliği bu’

Ardından konuşan Aydın Ünlü, konuşmasında, “Sayın Mehmet Ellibeş ve Tahir Büyükakın ile Kocaeli daha güzel olacak. İşte gönül belediyeciliği bu” ifade etti.

Büyükakın, ‘Allah birlikteliğimizi bozmasın’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu birliktelik yeni bir heyecanın habercisi. Bu birliktelik güzel bir heyecan veriyor. Allah birlikteliğimizi bozmasın. Sizleri bayramlaşma programımıza davet ediyorum. Bayramınız şimdiden kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Köse, ‘Kocaeli teşkilatı her zaman gurur duyduğumuz bir teşkilattı’

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, “Teşkilatçılık çok zor iştir. Hiç bir karşılık beklemeden mücadele edersiniz. Sizin genel başkanınız muhtar bile olamayacak dediklerinde güldüler. Şu an sonuç belli. Bu davanın büyüklüğü belli. Kocaeli teşkilatı her zaman gurur duyduğumuz bir teşkilâttı. Hep birlikte hareket ettiler, mücadele ettiler.Bundan sonra öyle devam edecek. Bizleri yönetenlerin illa eksiklikleri var. Ama eksik tabi olur. Biz bunları tolerans ile karşılayıp, düzeltebiliriz. Hatalarımızı hep birlikte gidereceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —