Tarih: 16.05.2022 12:43

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘2023 SEÇİMLERİNİ CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptığı açıklamada çalışmaları ve hedeflerini açıkladı. Başkanı Seymen, ‘2023 Seçimlerini Cumhur İttifakı kazanacak’ dedi.

Başkan Seymen, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda AK Parti teşkilatları olarak ilk hedefimiz 2023 seçimlerine giderken bir gün bile sahadan ayrılmıyoruz. Bizim için her seçim önemlidir ve kritiktir. 2002 Kasım seçimleri tarihi bir dönüm noktasıydı. 2007 seçimleri vesayetle mücadelemizde yeni bir safhaya geçmemizi sağlamıştı. 2011 seçimleri eser ve hizmet siyasetimizi zirveye taşımıştı. 2015 seçimleri eski günlere dönmek isteyenlerle hesaplaşmaya dönüşmüştü. 2018 seçimleri darbe teşebbüsü ve yeni yönetim anlayışıyla girdiğimiz imtihandı. 2023 seçimleri de hem ülkemizin AK Parti hükümetleri dönemindeki kazanımlarının muhasebesi hem de 2053 vizyonumuzun habercisi olarak tarihe geçecektir” dedi.

“Milletvekilleri ve teşkilatıyla Kocaeli’nin her yerinde AK Parti’nin izi var

İlçe Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren başkan Seymen, “AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı olarak da çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü ifade etmiştim. Geçtiğimiz İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ile birlikte gazeteci, STK ve taziye ziyaretlerinde bulunduk. Ellibeş Başkanımız bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve güçlü iletişim yönüyle bizlere büyük güç veriyor, hiç yalnız bırakmıyor. Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır’da geçtiğimiz hafta ilçe teşkilatımızı ziyaret etti ve kendileriyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Geneli taziye ve ev ziyaretlerimizin olduğu programımızda Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Yöneticilerimiz de bizlere eşlik etti. Milletvekillerimiz her hafta ilçemize gelerek hemşehrilerimizle buluşmaya devam edecek. Sizler de milletimiz de takdir eder ki sahada sadece AK Parti teşkilatları var. Milletvekilleri ve teşkilatıyla Kocaeli’nin her yerinde AK Parti’nin izi var. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız tam kadro her hafta haftalık toplantılarını gerçekleştiriyor, programlarını sürdürüyorlar. Biz bu şekilde çalışmayı Recep Tayyip Erdoğan’dan şiar edindik. Sayın Başkanımız bütün toplantılarda teşkilatlarına milletimizi bir an bile yalnız bırakmamızı talimatlandırıyor. Bizler de zaten kodlarımızda var olan gönül köprüleri kurmayı liderimizin talimatıyla da perçinliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —