Tarih: 11.12.2022 12:49

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘2023’TE HALKIMIZIN TERCİHİ BELLİ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘2023’TE HALKIMIZIN TERCİHİ BELLİ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. 2023 seçimlerinin Türkiye ile ABD arasında geçeceğini belirten Başkan Seymen, ‘Halkımız seçimde doğru olanı yapacak, ABD’nin destekçilerine izin vermeyecek’ dedi.

Şehidimizi unutmadı

Başkan Seymen, açıklamasında, ‘Saygıdeğer basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim, öncelikle Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Kahraman Askerimiz P.Komd. Bnb.Mehmet Duman’a Allah’tan rahmet, ailesine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.’

Kılıçdaroğlu’na eleştiri

Seymen, ‘Geçtiğimiz günlerde Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu bir vizyon belgesi açıkladı. Herhangi bir vizyondan çok uzak olduğu herkes tarafından kabul edilen açıklamalarda başından sonuna kadar zorlama bir durum söz konusu. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı’nın başladığını duyurması, ilk olarak Togg’un banttan inmesi, daha sonra dünyada benzersiz olan Yusufeli Barajı ve çok yakında tüm dünyayı kapı sırasında bekletecek ‘’Kızılelma’’ı ortaya koyduğu bu dönemde ithal danışmanları dayatan Sayın Kılıçdaroğlu yine kendinden bekleneni verdi, yani hiçbir şeyi. Hiçbir şeyi vermemekle birlikte danışmanlık alacağını bildirdiği kişileri o salona dahi getiremedi. Getirememesinin yanı sıra bir internet televizyonunda kendisine sorulan ‘’Rifkin’i neden video konferans yoluyla bağladınız da programa getirmediniz sorusuna da milletimizle alay eder gibi ‘’Ülkemizin insanı teknolojiyi de görsün istedim, bakın burada oturuyorum, Amerika ile konuşabiliyorum’’ dedi. Gerçekten içler acısı bir durum’ dedi.

‘ABD’nin adamı İHA’ları SİHA’ları Togg’ları destekler mi desteklemez mi?’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Ayrıca son dönemde yaptığı anlamsız yurtdışı gezilerinin de sebebi belli oldu. Belki de o 8 saatlik kayboluştaki sebep JeremyRifkin’di. Sayın Kılıçdaroğlu programda ilk konuşmacı olarak Rifkin’i bağladı ve ülkemizin ekonomisini ABD’li bir kişiye teslim edeceğini ifade etti. IMF’nin kara bulut gibi cennet vatanımızın üzerine çöktüğünü bu millet hala unutmadı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan milletimizi IMF’den kurtardığından beri zaten ülke ekonomimize yapılan saldırılar malumdu. İşte bunu kanıtlayan da iktidara talip olan Sayın Kılıçdaroğlu’nun eğer iktidara gelirse atacağı ilk adım ABD’nin adamına milli ekonomimizi teslim etme duyurusu oldu. Sizlere soruyorum, ABD’li ekonomist Kızılelma’nın üretiminin durdurulmasını ister mi istemez mi? ABD’nin adamı İHA’ları SİHA’ları Togg’ları destekler mi desteklemez mi? Elin ABD’lisi Fatih ve Kanuni sondaj gemilerimizi kıyıya çektirir mi çektirmez mi? Gabar dağında bulunan petrol rezervlerine beton döktürür mü döktürmez mi?’ diye konuştu.

‘Halkımız izin vermeyecek’

Seymen, ‘Necip milletimiz devletimizin başına Recep Tayyip Erdoğan’ı getirerek zincirleri kırdı ve bugün yerli ve milli bir duruşla Milli Savunmada, Enerji’de , Ulaşımda, Sağlıkta ve daha nicelerinde ortaya çıkarılan eserlerin mimarı oldu. Şanlı milletimizin Türkiye Yüzyılı vizyonunun ortaya koyulmasında belirleyici oldu. Kutlu milletimiz bu kazanımları bir ABD’liye teslim edip elimizden alınmasına izin vermeyecektir. Ben milli manevi duruşu ve duyguları olan CHP’li kardeşlerimizin de bu düşüncede olduğunu biliyorum. Hatırlarsınız ABD Başkanı Biden göreve geldiğinde amaçlarının Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek olduğunu açıkça ifade etmişti. Bunu da Türkiye’deki muhalefet partileriyle yapacaklarını ifade etmişti. İşte Kılıçdaroğlu’nun Rifkin hamlesi Biden’ın bu söylemlerini de doğrular vaziyette. Anlaşıldı ki kapı arkasında anlaşmalar yapıldı. 2023 seçimleri yine Türkiye ile ABD arasında geçecek!’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —