Tarih: 15.08.2023 14:00

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ’21 YILDA NİCE ZAFERLER ELDE ETTİK’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

’21 YILDA NİCE ZAFERLER ELDE ETTİK’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Partilerinin 22. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Seymen, ’21 yılda nice zaferler elde ettik. AK Parti’mizin 22. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun’ dedi.

‘AK Parti huzurun ve güvenin adresi olmaya devam ediyor’

Başkan Seymen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’AK Parti, 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki bu kutlu yürüyüşle, 21 yıldır girdiği her seçimden başarıyla çıkarak aziz milletimizin emrinde, aynı aşk ve inançla, huzurun ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. AK Parti, icraatları, yenilenen ve yenilikçi yaklaşımıyla daima Türk siyasetine yön verdi, “kendi çıtasını” her zaman yukarı taşıdı.’

‘Bugün 11.5 milyon üye ile biz büyük bir aile olduk’

‘Sürekli yenilenen bir siyasi hareket olma özelliği ile öne çıkarak bugün 11.5 milyon üye ile biz büyük bir aile olduk’ diyen Seymen, ‘Türk siyasi tarihine ismi altın harflerle yazdırılan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil, bugün tüm mazlumların, mağdurların ve gönül coğrafyamızın umudu olmuştur. “Büyük ve Güçlü Türkiye” idealine aynı ruh, inanç ve azimle, aziz milletimizle yürümeye devam edeceğiz’ dedi.

‘AK Parti’mizin 22. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun’

Seymen, ‘Başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın #RecepTayyipErdoğan olmak üzere bu kutlu yoldaki tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Millete hizmet siyasetiyle, yerli ve milli atılımlarıyla, ülkemize çağ atlatan icraatlarıyla destanlar yazan AK Parti’mizin 22. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —