Tarih: 14.07.2021 12:34

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

DURMAK YOK YOLA DEVAM’

Geçtiğimiz günlerde Denizevler Mahalle Teşkilatı’nda gerçekleştirilen toplantıya katılım sağlayan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, partililere burada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Seymen, ‘Durmak Yok Yola Devam’ dedi

Başkan Seymen’den birlik ve beraberlik mesajı

 AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, toplantıda yaptığı konuşmada, ‘AK Parti vefa partisidir. Kademeli normalleşme ile birlikte Mahalle Teşkilatlarımız ile hasret gidermeye devam ediyoruz. İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Denizevler Mahallemizin Haftalık Olağan Toplantısına katılım sağladık. AK Parti bir vefa partisidir. Bizler ise birlik ve beraberliğimiz ile çok güçlüyüz, öyle olmaya da devam edeceğiz’ diye konuştu.

Demir, ‘Bizler partimize çalışmalarımızla en iyi şekilde destek vermeye devam edeceğiz’

AK Parti Denizevler Mahalle Başkanı Kadir Demir, ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılım sağlayan Sayın İlçe Başkanımız Çetin Seymen’e teşekkür ediyoruz. Bizler partimize çalışmalarımızla en iyi şekilde destek vermeye devam edeceğiz. Pandemi sonrasında da çalışmalarımıza hız verdik. Allah çalışmalarımızda bizleri muvaffakiyet eylesin’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —