Tarih: 15.07.2021 11:48

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘SÖZDE DEĞİL ÖZDE PARTİCİLİK YAPIYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katılımı ile Gölcük’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “AK  Parti teşkilatı olarak sözde değil özde particilik yapıyoruz” dedi.

Başkan Seymen gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz gün İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyarette bulunduk. Öncelikle gençlerimizin başta değerler eğitimi olmak üzere çeşitli alanlarda kendini geliştirdiği faaliyetleri düzenleyen TÜGVA Gölcük İlçe Temsilciliğinin yaz okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Gördük ki ülkemizi emin ellere teslim edeceğimiz gençlerimiz buralarda yetişiyor.’

“İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Seymen, sözlerinin devamında, ‘Ardından İHH insani yardım vakfının açmış olduğu hayır çarşısını ziyaret ettik. Hayır çarşısında yapılan kermesle ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar yapılıyor. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi hayır çarşısından alışveriş yapmaya davet ediyorum. Programımızın sonunda İl Başkanımızla istişare ederek İlçe Teşkilatımızın çalışmalarını kendilerine sunduk. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —