Tarih: 29.05.2023 14:00

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Pazar günü yapılan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçimi kazanarak önemli bir başarıya bir kez daha imza attıklarını söyledi.

‘AK Parti’nin bir kez daha birinci parti olarak çıkması memnuniyet vericidir’

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında girdikleri tüm seçimleri kazandıklarını ve bunun da AK Parti yönetimi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlı olan halkın güveninin teyidi olduğunu ifade eden Başkan Seymen şöyle dedi: ‘İlçemizde seçimlerin sakin ve samimi bir havada geçmesi, vatandaşlarımızın olgunluğunu göstermesi bakımından çok değerli. Gölcük’te de seçimlerin katılımın yüksek olması ve sonuçta AK Parti’nin bir kez daha birinci parti olarak çıkması bizler için memnuniyet vericidir” dedi.

‘Artık birlik ve beraberlik zamanıdır’

Seymen, açıklamalarının devamında,  “Tüm değerli halkımıza olgun bir havada geçen seçimler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Artık çalışma zamanı. Gölcük için çok çalışma zamanı. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin kapıları değerli halkımıza her konuda yardımcı olmak için açıktır. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Bizlerde bunun bilincinde olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte bizlere güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeden çok ama çok çalışacağız.’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —