Tarih: 28.05.2023 13:16

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve eşi Ecz. Ayşe Seymen OYLARINI TERSANE İLKOKULU’NDA KULLANDI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve eşi Ecz. Ayşe Seymen

OYLARINI TERSANE İLKOKULU’NDA KULLANDI

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ikinci tur Cumhurbaşkanlığı  seçimlerinde oyunu Eşi Ayşe Seymen ile birlikte Tersane İlkokulu 1259 No’lu Sandıkta kullandı. Başkan Seymen, “Bu seçimde iyi bir sonuç alacağımızı ve vatandaşımızın tercihini yine Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olacağını düşünüyorum” dedi.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın 13. Cumhurbaşkanı olarak o koltuğa tekrardan oturacağına inancımız tam”

Oy kullanmaya Eşi Ayşe Seymen ile birlikte gelen AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen oylarını Tersane İlkokulu 1259 No’lu Sandıkta kullandı. Başkan Seymen oy kullanma işlemi sonrası yaptığı açıklamada, ‘Türkiye Yüzyılı için oyumuzu kullandık. 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde halkımızın bizlere verdikleri destek ile AK Parti olarak birinci parti olmuştuk.  Bu seçimde de Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın 13. Cumhurbaşkanı olarak o koltuğa tekrardan oturacağına inancımız tam. ‘

‘Milletimiz bugün kararını verecek ve Allah’ın izni ile Türkiye Yüzyılı başlayacak’

Seymen, ‘Bu seçimde iyi bir sonuç alacağımızı ve vatandaşımızın tercihini yine Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olacağını düşünüyorum. Milli iradenin vereceği karar en doğru karardır. Milletimiz bugün kararını verecek ve Allah’ın izni ile Türkiye Yüzyılı başlayacak. Vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olsun inşallah’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —