Tarih: 15.09.2019 14:31

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den örnek davranış KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Kızılay Kan Bağış Merkezi’nin Gölcük Kızılay Şubesi ortaklığında  Anıtpark’ta düzenlediği  kan bağış kampanyasına Gölcük Halkı yoğun ilgi gösterirken AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi örnek bir davranış sergileyerek kan bağışında bulundular.

Başkan Seymen’e Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış eşlik etti

Kızılay Gölcük Şube Başkanlığı görevine Orhan Barış’ın gelmesiyle birlikte oldukça aktif bir çaşılma içine giren Gölcük Kızılay Şubesi Anıtpark’ta düzenledikleri kan bağış kampanyaları ile kan bağışlarını kabul etmeye devam ediyor. Günde ortalama 60 kişinin kan bağışı yaptığı kampanyaya AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi  de katılım gösterdi. Mesleği eczacılık olan Başkan Seymen, kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi. Başkan Seymen’e Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış eşlik etti.

Barış, “Kan bağışı konusunda artık tek yetkili Kızılay”

Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış  “Gölcük’te üç gün boyunca kan bağış kampanyası düzenledik. Halkımızın ilgisi iyiydi ama yine de bu ilgiyi biraz daha arttırmamız gerekiyor. Kan bağışında bulunmak hem hücreleri yeniliyor hem de hastalara ulaşması ve hızlı müdahale açısından oldukça önemli. ‘Benim kan grubumdan çokça bulunur’ diyerek kan bağışını es geçmemeliyiz. Her kan grubundan kana ihtiyaç var. Halkımızın kan bağışına ilgisi var daha fazla ilginin olması, kan toplanması ve daha fazla hastaya ulaşması açısından iyi olacaktır. Kan bağışı konusunda artık tek yetkili Kızılay. Hastaneler, kan ihtiyacı olduğunda bağış için Kızılay’a yönlendiriyor. Artık Kızılay, kan bağışı konusunda tek yetkili kurum diyebiliriz” dedi.

Seymen, “Bütün hemşerilerimi kan vermeye davet ediyorum”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, kan bağış kampanyasına destek vererek, “Kan bağışı, hayat kurtarma açısından gerçekten önemli. Bizim de bunu periyodik olarak yapmamız gerekiyor. Ne kadar çok kan bağışı yaparsak hastalara şifayı o kadar kısa sürede yapmış oluruz. Toplum olarak bu konuda her zaman duyarlı olmamızda fayda var. Bu nedenle Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış’ı ziyaret ederek İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Anıtpark’ta bulunan kan bağışı merkezinde kan verdik. Kan vermenin insan sağlığına faydası olmakla beraber ihtiyaç sahiplerine de temini için bütün hemşerilerimi kan vermeye davet ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —