Tarih: 12.11.2023 14:12

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “31 MART AKŞAMI ANITPARK’TA ZAFER KUTLAMASINI YİNE BİZ YAPACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz,

“31 MART AKŞAMI ANITPARK’TA ZAFER KUTLAMASINI YİNE BİZ YAPACAĞIZ”

AK Parti İlçe Başkanı düzenlediği basın toplantısı ile yerel seçim sürecine girdiklerini ve aday adaylık başvurularının başladığını ifade etti. Tüm aday adaylarına eşit mesafede olacaklarını belirten Başkan Yavuz, “Ben inanıyorum ki AK Parti, Gölcük’te yine en üst noktada seçimi kazanacaktır ve 31 Mart akşamı Anıtpark’ta zafer kutlamasını yine biz yapacağız” dedi.

“Tüm aday adaylarına eşit seviyede yanaşacağız”

Yerel seçim sürecine Cuma günü itibari ile başladıklarını ifade eden Başkan yavuz, “Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylıkları başvurularını almaya başladık.. Genel merkezimizin açıklamış olduğu kriterlerle aday adaylığı sürecini başlattık. Bu süreçte nasıl bir yol izleyeceğiz? Biz aday adaylıklarımızı almaya başladık. Bizim için şu çok önemli bir kriter: Tüm aday adaylarımız bizim için eşit mesafede. Kaç aday adayı olur bilmiyoruz. Biz siyasi bir temsilciyiz, genel merkezi temsil ediyoruz, bütün aday adaylarına eşit seviyede yanaşmakla mükellefiz” dedi.

“Gölcük’te yine en üst noktada seçimi kazanacağımıza inancım tam”

Genel merkezimiz bu konuda çok ciddi çalışmalar yapıyor. Temayüller yapıyor, anket yapıyor, teşkilat üzerinde çalışmalar yapıyor. Genel merkezimizin irtibat halinde olduğu Kocaeli’de vekillerimiz, il teşkilatımız var. Geçmiş dönemde çok ciddi manada siyasi hizmetler yapmış büyüklerimiz var. Onlarla istişare yapıyorlar. Bu istişareler sonucunda bir adayı önümüze koyuyorlar. Ben inanıyorum ki AK Parti, Gölcük’te yine en üst noktada seçimi kazanacaktır” dedi.

“Mert ve şeffaf bir şekilde yarışa girmek istiyoruz”

Seçimlerde kavga istemediklerini ifade eden Başkan Yavuz, “31 Mart günü bir seçim yaşayacağız. Bizim gibi muhalefet partiler de adaylarını çıkaracaklar ve kendilerini vatandaşlara anlatacaktır.O noktada da biz yarışa gireceğiz. Yarışın sonunda milletimiz karar verecek. Biz inanıyoruz ki AK Parti olarak hizmetlerimizle ve gönül belediyeciliği ile ön plana çıktıysak finalde de açık ara farkla seçimi alacağımıza inanıyoruz. Bizim tek gayemiz şu: Biz Gölcük’te kavga istemiyoruz. Biz siyasetimizi hep etik kurallar içerisinde yapmanın peşindeyiz. Muhalif partilerden de bunu talep ediyoruz. İlçe başkanları ile ara sıra görüşüyoruz ve onlardan da bunu istiyoruz. Mert ve şeffaf bir şekilde yarışa girmek istiyoruz” dedi.

Belediye başkanımızla sonuna kadar yol yürümeye devam ediyoruz”

Başkan Yavuz son olarak, “Biz belediye başkanımızdan, Ali Yıldırım Sezer’den bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz, başarılı olduğuna da sonuna kadar inanıyoruz. Yaptığı hizmetler ortadadır. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Belediye başkanımızla sonuna kadar yol yürümeye devam ediyoruz. Akabinde de genel merkezimizin alacağı karara saygı duyarak hareket edeceğiz. Kişilere endeksli değil, makam noktasındaki duruma göre genel merkezimizin önümüze koyacağı kişi ile devam edeceğiz. İşin finalinde de son gece Allah’ın izni ile kutlama yapacağımıza inanıyorum. Allah bizleri nefsimize uyarak hareket ettirmesin. Hizmetler noktasında milletin faydasına olan ne varsa o noktada bize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —