Tarih: 25.09.2020 14:09

AK Parti İlçe Başkanı Seymen’den ELLİBEŞ’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Seymen’den

ELLİBEŞ’E ZİYARET

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i yönetimi ile ziyaret etti. Ziyarette Gölcük ve Gölcük için yapılacak olan projeler konuşuldu.

“Teşkilatımız her zaman dimdik ayakta olacaktır”

Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü alan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş‘i AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu olarak kongre sonrası ziyaret ettik. Başkanımızın tecrübesi, çalışma azmi ve yüksek enerjisi hepimize örnek oluyor. Kendisinin Liderliğinde teşkilatımız her zaman dimdik ayakta olacaktır” dedi. Ziyarette Başkan Seymen İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e çiçek takdiminde bulundu.

“Gölcük hepimizin yuvası”

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Seymen ve yönetimine teşekkür ederek “Gölcük hepimizin yuvası, evi o yüzden teşkilat olarak önce Gölcük sonra Kocaeli derken Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmalara destek olacağız. Hiç birimizin, hiç bir teşkilat mensubunun  Cumhurbaşkanımızın yüzünü yere eğdirmeye hakkı yok. Hepimiz sayın Cumhurbaşkanımız için, ülkemiz için elimizden gelenin fazlasını millet ve hak için yapmaya gayret göstereceğiz “dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —