Tarih: 11.08.2022 14:05

AK Parti İlçe Teşkilatı bu senede geleneği sürdürdü GÖLCÜK HALKINA AŞURE DAĞITTI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Teşkilatı bu senede geleneği sürdürdü

GÖLCÜK HALKINA AŞURE DAĞITTI

AK Parti  Gölcük İlçe Teşkilatı içinde bulunduğumuz Aşure ayı münasebetiyle geçtiğimiz gün ilçe Merkezinde Gölcük Halkına aşure dağıttı.

Programa AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker’de katıldı

AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği Aşure dağıtma programına AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve ilçe yöneticileri katıldı.

Seymen, “Kardeşlik duygularının paylaşıldığı Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdik”

Aşure programı hakkında açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “Aşure paylaşmanın, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın simgesidir. Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Saime Yelken ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Gölcük Merkez Mahallesi’nde kardeşlik duygularının paylaşıldığı Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Aşurelerimizi hemşehrilerimizle birlikte tadımlarken hasbihal ettik. Aşure içerisinde farklı elementlerin bir araya gelerek ortaya çıkardığı lezzetli bir tatlı. Biz de Büyük Türkiye’yi içimizdeki farklılıklarla birlikte inşa ettik ediyoruz. Aşurenin bu noktada modellemesi büyük dersler içeriyor. Bu vesileyle aşure programımıza teşrif eden tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —