Tarih: 10.03.2021 11:30

AK Parti İlçe Teşkilatı istişare toplantılarını gerçekleştirdi ‘TAM KADRO SAHADAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Teşkilatı Gölcük Kongre Sarayı’nda bir araya gelerek, istişare toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda ‘Tam kadro sahadayız’ mesajı verildi.

Kongre Sarayı’nda yapılan toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Köy Temsilcileri katılım sağladı.

‘Hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için devamlı çalışıyoruz’

AK Parti İlçe Teşkilatı’nda kongre hakkında yapılan açıklamada, ‘AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak İlçe yönetim kurulumuz, mahalle başkanlarımız ve köy temsilcilerimiz ile istişare kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek amacıyla tüm kadrolarımızla sahada olmayı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanı’mız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda Gölcük olarak var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Toplantımızda alınan kararlar İlçemize ve Şehrimize hayırlar getirmesini diliyor, bütün teşkilat mensuplarımıza ve Ak davamıza gönül verenlere azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —