Tarih: 10.01.2019 14:26

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan basın mensuplarına kahvaltı jesti 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan basın mensuplarına kahvaltı jesti

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programında konuşma yapan İlçe Başkanı Çetin Seymen, 12 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize katılımlarıyla Gölcük Belediye Başkan adayını açıklayacağını dile getirdi.

Başkan Seymen, önemli değerlendirmelerde bulundu

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Estabien Cafe’de kahvaltı programı düzenledi. Programda basın mensuplarını ağırlayan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, seçim süreci ile ilgili önemli değerlendirmelerde de bulundu.

Başkan Seymen, “Değerli basın mensuplarımızla buluşmanın sevinç ve gururunu gönülden paylaşıyoruz”

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla değerli basın mensuplarımızla buluşmanın sevinç ve gururunu gönülden paylaşıyoruz. Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik; kamuoyunun bilgilendirilmesi, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmelerden insanların haberdar edilmesi ve bilgi akışının objektif bir şekilde sağlanarak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkıda bulunması açısından önemli bir misyon üstlenmiştir.”

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim”

“İlçemizde de yerel basının dinamik olması bir birinden değerli gazetelerin yayın yapması Gölcük için büyük şanstır. Sorunların dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktasınız. Bu birlikteliğimiz yeni dönemde de en üst seviye de devam edecek. Basın ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirip, toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren siz değerli basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim.”

“Geçmişte olduğu gibi Kocaeli ve beraberinde Gölcük farkını ortaya koyacaktır”

“Bilindiği üzere 12 Ocak Cumartesi günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimizde bir program düzenleyip, ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklayacak. Cumhurbaşkanımızın bizzat ilimize gelip adaylarımızı tanıtacak olması Kocaeli’ne verdiği değeri göstermektedir. Bizde kendisini en iyi ve en coşkulu şekilde karşılayıp aday tanıtım toplantısını demokrasi şenliğine çevireceğiz. Geçmişte olduğu gibi Kocaeli ve beraberinde Gölcük farkını ortaya koyacaktır.”

“Tüm halkımızı bu özel günümüze davet ediyoruz”

“Gölcük’te her mahalleden arabalarımız Cumartesi günü saat 12:30’da kalkacaktır. Tüm halkımızı bu özel günümüze davet ediyoruz. Artık seçim çalışmalarımızda başlıyor. Partimizin tecrübeli ismi Hüseyin Şişman kardeşimiz Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı oldu. Bu zor görevin üstesinden en iyi şekilde geleceği noktasında hiç bir kuşkum yok. Cumhurbaşkanımızın aday tanıtım toplantısı bitirip Gölcük’e döndüğümüz andan itibaren seçim çalışmalarına 31 Mart’a kadar durmaksızın başlayacağız. Gece gündüz çalışıp 31 Mart’ta da seçim zaferimizi hep birlikte kutlayacağız inşallah.”

“Halkımızın hayal ettiği Gölcük’ü inşa etmek için çalışacağız”

“Şunu net söylemek istiyorum. 13 değerli isimle aday adayı sürecini götürdük. Aday kim olursa olsun birlik beraberlik içinde, ilk günkü aşk ve heyecanla, tek yumruk olarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hiç kuşkum yok. Biz dava partisiyiz. İsimler her zaman ikinci planda gelmiştir, öyle de olmaya devam edecek. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin doğru isimdir çünkü çok ince eleyip sık dokunarak isimler belirlendi. Biz adayımızla beraber ilçemizin en ücra köşelerine dahi gidip halkımızın hayal ettiği Gölcük’ü inşa etmek için çalışacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Seymen, yeni yönetimi açıkladı

Başkan Seymen son olarak, “Yeni yönetim listemizi de sizlere sunuyoruz. Zaten güçlü olan yönetimimizi değerli isimlerle takviye ederek daha da güçlendirdik. Bazı zorunluluklardan dolayı aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Kendilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti yönetiminde ki her isim özveriyle çalışmış, partisi ve ülkesi için gereken neyse onu yapmıştır. Biz biriz, her zaman birlikteyiz. Bizim tek hedefimiz var o da oy oranlarımızı arttırarak seçimden zaferle ayrılmak. Bunu başaracak güçteyiz. Başaracağımızdan da en ufak bir kuşkum yok. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Toplu fotoğraf çekildi

Kahvaltı programı günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —