Tarih: 25.09.2020 13:50

AK Parti İlçe Teşkilatından MHP’ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Teşkilatından MHP’ye ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ver yönetimini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Yerelde Gölcük’ün sorunlarını, çözüm önerilerini, genelde ise Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin Huzur, barış, refah ve bekası adına Cumhur İttifakı iki ortağı olarak birlik beraberlik ve Kardeşlik içerisinde ortak fikir alışverişinde bulunarak kaynaşmasının çok önemli olduğu konuşuldu.

Çakır, “Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin başarısı  için yerel de ve genel de savaşmak azim ve kararlılığındayız”

Gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  “Cumhur İttifakı olarak ortak gaye Ülkü ve hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyanın Lider Ülkesi olması Türk Milletimizin de ebed müddet refah içinde yaşamasını sağlamak için yerelde omuz omuza mücadele ederek, İlçemizin sorunlarını el birliğiyle çözmek, tabanda yakalanan ortak hedef gayeyi tavana kadar taşımaktır. Hedefimiz Donanmamızın Başkenti Gölcük’ü ekonomik, Sosyal, Kültürel, Sanat ve Sportif alanlar da cazibe merkezi yapmak Gölcük İlçemizin turizm potansiyeli oluşturulabilir noktasına erişmesi için fikir ve projeler üreterek Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkanımıza her türlü desteği sağlamaktır.  Ancak, aslolan Türkiye Cumhuriyeti’nin Misakı Milli sınırları, Mavi Vatan, Gök Vatan kazanımların da asla kayıp vermeden ve geri adım atmadan dik durabilmek. Suriye, Kuzey Irak, Libya, Akdeniz, Adalar da Türk Milletinin hak ve menfaatlerini sonuna kadar korumak, mücadele etmektir. Adriyatikten Çin seddine, Türk Cumhuriyetleri ve Ecdadı Fatihanla bir olmak dünyaya yeniden nizam ve İntizam kurmak Ülküsünü hayata geçirebilmektir.  Cumhur İttifakı kişisel çıkarları aşmış, Makam mevki menfaatlerini elinin tersiyle atmış, İstiklal ve İstikbal için bir araya gelmiştir. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile sorunlara ivedilikle müdahale ve çözümler üreterek bürokraside kaybolmayı bertaraf etmiştir. MHP Başkan ve Yönetim Kurulumuzla tüm imkanlarımızla Cumhur İttifakının devamı, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin başarısı  için yerel de ve genel de savaşmak azim ve kararlılığındayız. Sayın AK Parti ilçe Başkanımız Çetin Seymen ve Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Seymen, “Cumhur İttifakı olarak her zaman ve her noktada güç ve fikir birliği yaparak çözümler üretmeye devam edeceğiz”

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’dan sonra söz alan AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen, “Cumhuriyet tarihi incelendiğinde darbeler, müdahaleler, tahakkümler, Siyaseti dizayn etmeler ile Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Türk İslam misyon ve vizyon hedefinden uzaklaştırılmaya çalışılmıştır. Hatta geçmişte gizli yapılan müdahaleler 15 Temmuz’dan sonra aleni yapılmaya başlanmıştır. Okyanus ötesinden Bidennin hadsiz demeçleri, Osmanlı torunlarını halen tanıyamamış Fransız kalmış Macron, ağa babalarının kışkırtmalarıyla kendini dev aynasında görüp 4 asır ekmeğini yediği Türk Milletini tahrik eden Yunanistan, Kendi Vatandaşı ve Din kardeşlerine karşı katliamlar yaptırılan hain PKK’ya baktığımız da 31 Mart’ta yapılan Cumhur İttifakı sadece Ülkemizi yönetmek değil İstiklal ve İstikbal mücadelesidir. Darbelere, müdahalelere, dizayn ve dış mihrakların esiri ve maşası olmuş şer odaklarına karşı Var oluş mücadelesidir. Bizlerle aynı duygu, düşünce, Ülkü ve idealleri, inanan, yaşayan ve paylaşan, Türk İslam Ülküsüne Sevdalı, her zaman Önce Vatanım diyen Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile ortak siyaset yapmak, yerel de Gölcük genelde Türkiye Cumhuriyeti için ortak neler yapabiliriz fikir ve bilgi alışverişinde bulunmak adına ziyaret gerçekleştirdik.  Cumhur İttifakı olarak her zaman ve her noktada güç ve fikir birliği yaparak çözümler üretmeye Gölcük’lü Hemşehrilerimize ekonomik sosyal kültürel sanat ve Sportif alanlarda huzur, barış refah içinde yaşayacak şehir Allah’ın izniyle ilelebet payidar kalacak. İlahi Kelimetullahı asrın idrakine sunacak, Mazlum ve Mağdur Milletlerin sesi ve  hamisi olarak Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’mizi yaşatmak için üzerimize düşen bütün sorumluluklarımızı başarmaya söz veriyoruz. Bizde AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda AK Parti ilçe Başkanlığında MHP ilçe Başkanımızı ve Yönetim Kurulunu misafir etmekten mutluluk duyarız” dedi.

Belirli periyotlarda bir araya gelecekler

Cumhur İttifakı ilçe Başkanları bundan sonra belirli periyotlarla bir araya gelmeyi Gölcüklü Hemşehrilerimizin talep istek öneri ve şikayetlerini dinlemeyi ortak çözümler üretmeyi planlamasının yapılacağını,  Gerek esnaf ziyaretleri gerekse Sendika ve STK’ ları ziyaret ederek Esnaf ve Çalışılanların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için ilgili merciler ile irtibata geçilmesi karalaştırdıla.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —