Tarih: 30.05.2021 12:36

AK Parti İlçe Yönetimi Başkan Arslan’ı hastanede ziyaret etti ‘ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Yönetimi Başkan Arslan’ı hastanede ziyaret etti

‘ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan yaşadığı sağlık problemi nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Arslan’ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi Arslan’ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerini iletti.

Sağlık durumu iyi

Gölcük’te çok sevilen ve Gölcük Gaziler Derneği’nin Başkanı olan Mehmet Arslan’a nazar değdi. Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle hastanede tedavi gören Başkan Arslan’ı dostları ve sevenleri de yalnız bırakmıyor. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Arslan’ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerini iletti.

Arslan, ‘Mehmet Arslan abimize acil şifalar diliyorum’

Hastane ziyaretini Yönetimi ile gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Başkan Arslan’a geçmiş olsun temennilerini ileterek, ‘Gölcükümüzün sevilen Gazilerinden ve Gaziler Derneği Başkanımız Mehmet Arslan abimize acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki kendisi Allah’ın izniyle çabucak iyileşerek, yine aramıza dönecek’ dedi.

Arslan, ‘Ziyaretiniz ve güzel temennileriniz beni çok mutlu etti’

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve teşekkür eden Başkan Arslan, ‘Ziyaretiniz ve güzel temennileriniz beni çok mutlu etti. Hepinize teşekkür ediyorum. Tedavim devam ediyor. İnşallah en kısa sürede toparlanıp, yine aranızda olacağım’ diye konuştu.

Bizde Gazetemiz adına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan’a acil şifalar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —