Tarih: 20.12.2022 13:32

AK Parti İrşadiye’de vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İrşadiye’de vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanı Ali Yıldrıım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Parti Yönetimi İrşadiye Köyü’nde vatandaşlar ve gençlerle bir araya gelerek, seçim öncesi adeta gövde gösterisi yaptı.

AK Parti’ye üye olan gençlere rozetleri takdim edildi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Sezer, Seymen ve partililer İrşadiye Köyü sakinleri ve gençleri ile sohbet ederek, hoşça vakit geçirdiler. İrşadiyeli vatandaşlar, AK Partililere ziyareti için teşekkür ettiler. Programda ayrıca AK Parti’ye üye olan gençlere rozetleri takdim edildi.

Seymen, ‘İrşadiye köyü sakinlerine misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederim’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İrşadiye Köyü’nde gerçekleştirilen program hakkında, ‘İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ali Ruhan Çelik ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte İrşadiye Köyümüzde hemşehrilerimizle bir araya gelerek hoşça vakit geçirdik. Partimize üye olan genç kardeşlerimize rozetlerini takdim ettik.İrşadiye köyü sakinlerine misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederim’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —