Tarih: 01.03.2023 16:22

AK Parti Kocaeli İl Başkanı belli oldu YENİ BAŞKAN ŞAHİN TALUS

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine Şahin Talus atandı. Mehmet Ellibeş’in milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesiyle yerine vekaleten Şahin Talus atanmıştı.

Yeni İl Başkan adayları Ankara’ya gitti

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı,  Genel Seçim öncesi il yönetimini hazır hale getirmek için 30 Ocak günü il binasında temayül yoklaması yaptırmıştı. İl başkanlığı için üç isim öne çıkmıştı. İl Başkanvekili Şahin Talus, İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan ve Selim Çoban için oy kullanılmıştı. AK Parti Genel Merkezi, 28 Şubat’ta TBMM’nin açılmasından hemen sonra teşkilat çalışmalarına yeniden başladı. 30 Ocak’ta temayülde ismi öne çıkan Şahin Talus, Halit Çokan ve Selim Çoban, genel merkezde mülakata girmek için Ankara’ya gitti. Yapılan mülakat sonrasında AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine Şahin Talus seçildi.

Kaynarca, ‘Yeni görevlendirilen il başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz’

İl Koordinatör Milletvekili Tülay Kaynarca, yaptığı açıklamada, ‘Kocaeli ilimizin İl Başkanlığına, Sn.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sn. Şahin Talus atanmıştır. Bugüne kadarki özverili çalışmaları ve gayretleri için Sn.Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —