Tarih: 08.11.2023 13:13

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, ‘HEDEFİMİZ 13’TE 13’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Gölcük’e gelerek, vatandaşlarla sohbet etti.  Vatandaşları hasbihal eden İl Başkanı Talus, ‘Yerel seçimlerde Gölcük’ten yeni zafer bekliyorum’ dedi.

Yoğun ilgi gösterdiler

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’a, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’a ve İlçe Yöneticilerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İl Başkanı Şahin Talus, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek yerel seçimlerde Gölcük’e olan güvenini bir kez daha dile getirdi. İl Başkanı Talus, yerel seçimlerde Kocaeli için 13’te 13 hedeflerini gerçek yapacaklarını belirtti.

Yavuz, ‘Gölcük’te zafer elde edeceğiz’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz,  İl Başkanları Şahin Talus’un ziyareti hakkında, şu açıklamayı yaptı: ‘Sayın İl Başkanımız ile birlikte Gölcüklü hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Yerel seçimler öncesi çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. AK Parti olarak halkımızın istek ve görüşlerine çok önem veriyoruz. Bu sebeple çalışmalarımızı buna yönelik sürdürüyoruz. Sayın İl Başkanımızda bize olan güvenini her zaman belirtiyor. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüp, yerel seçimde Gölcük’te zafer elde edeceğiz. Buna hepimizin inancı tam’ dedi. 






Orjinal Habere Git

— HABER SONU —