Tarih: 07.01.2020 14:12

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır’dan Gölcük ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır’dan Gölcük ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, geçtiğimiz gün Gölcük’e gelerek İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi eşliğinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır geçtiğimiz gün Gölcük’e gelerek İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi  ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Parti binasına gelen Milletvekili Sami Çakır’ı Seymen ve ekibi karşıladı.

Gölcük Ulu Cami cemaati ile bir araya geldi

Gölcük’e bir takım ziyaretler yapmak için gelen  AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ilk olarak  Gölcük Ulu Cami cemaati ile bir araya geldi. Cami cemaatiyle bir süre sohbet eden Vekil Çakır, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.  

Akdeniz Metal’in sahibi Yaşar Akdeniz’i ziyaret etti

Vekil Çakır  ve beraberindekilerin ikinci durakları Başiskele Sanayi Sitesi’nde bulunan  Akdeniz Metal’in sahibi Yaşar Akdeniz oldu. Yaşar Akdeniz’in ofisinde bir süre sohbet eden Vekil Çakır daha sonra üretim alanına girerek çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Akdeniz Metal’in sahibi Yaşar Akdeniz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a yapılan işler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretler gün boyu devam etti                 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetiminin daha sonraki durakları  Abdurrahman Ağacan’ın ameliyat olan oğlu Alperen Ağacan, hastalık yüzünden evinde dinlenen Durmuş Ali Atmaca, Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nurettin Sezen ve Sırma Lojistik firmasının sahibi Semih Sırma’yı ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —