Tarih: 24.10.2018 13:57

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, GÖLCÜKLÜLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık,

GÖLCÜKLÜLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık önceki gün Gölcük’e gelerek seri ziyaretlerde bulunarak çeşitli köylerde vatandaşlarla sohbet etti.

Vekil Işık’a birçok partili eşlik etti

Geçtiğimiz dönem Başbakan yardımcısı  AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gölcük’e gelerek seriz ziyaretlerde bulundu. Vekil  Işık’a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Barış, AK Parti Gölcük ilçe Başkanı İdris Alp ve ilçe yönetimi eşlik etti.

Vekil Işık ve beraberindeki heyet Yazlık, Panayır, Nüzhetiye, Ferhadiye, Hisareyn merkez, Eski Ferhadiye köyüne ziyarette bulunarak birçok vatandaşla sohbet ederek, yerel seçimler öncesinde partisine destek istedi.

AK Parti milletin partisidir

Önceki dönem Başbakan yardımcısı Kocaeli AKP Milletvekili  Fikri Işık yerel seçimlerin önemine değinerek vatandaşlardan destek istedi. Vekil Işık, ziyaretlerde yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Ülkemiz son aylarda zor bir süreç geçiriyor. Ancak bu zor günlerden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerinin olağan üstü gayretleri ile bertaraf ettik. Bu yüzden istikrarın ve ülkemize karşı olan güvenin devam etmesi adına yerel seçimler önemli bir sınav olacak. Bu nedenle tüm teşkilatlarımızla yerel seçimlerden bir kez daha galip çıkmak adına daha çok çalışmalıyız. AK Parti milletin partisidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —