Tarih: 26.12.2019 13:43

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ilçelerde nöbete başladı DİNLEYELİM, ÇÖZELİM

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ilçelerde nöbete başladı

DİNLEYELİM, ÇÖZELİM

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın başlatmış olduğu “Milletvekillerimizin Halk Günü” programı kapsamında  AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz bugün İlçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi ve sıkıntılarını dinledi. Saat 14:00 ile 16:00 arası gerçekleşen Vekil – vatandaş buluşması, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Katılım oldukça yoğun oldu

AK Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen vekil- vatandaş toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Ahmet Karadağ, Mehmet Uzun İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, İlçe Teşkilatı üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.  

Seymen, “Bu programın ilk önce Gölcük’ümüze, ilimize, Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın vatandaşlarla buluşma toplantısı öncesi bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında ilk sözü alan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Bizim vekillerimiz sadece seçimden seçime değil, her zaman için sahadalar Allah razı olsun. Salı günü Ankara’da mesaileri başlıyor. Mesai bittikten sonra her zaman için seçim bölgesindeler, bizimle beraberler, halkımızın içindeler kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Her zaman için elleri üzerimizde. Kendilerine ulaşıyoruz. Problemleri aktarıyoruz, kendileri de çözüm buluyorlar. Bunun için de ben hakikaten teşekkür ediyorum. Bu programın ilk önce Gölcük’ümüze, ilimize, Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.  

Yılmaz, “ Projenin faydalı olacağına inanıyoruz”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den sonra söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz yaptığı açıklamada, “ Az önce başkanımın da ifade ettiği gibi biz mecliste üç gün çalışıyor diğer günlerde ilimizde oluyoruz. Ankara’da ev dahi tutmadık. Misafirhanede kalıyoruz. Evimiz, çoluk çocuğumuz, ilimizde dostlarımızla birlikte oluyoruz. Pazartesi ağırlıklı kurumlarımızla alakalı, resmi kurumlarımızla alakalı yatırım işlerimizi takip etmeye çalışıyoruz. Cuma günleri muhakkak ilçemizde olmaya çalışıyoruz. Cumartesi, Pazar günlerini düğünler, cemiyetler, açılışlarla geçirmeye çalışıyoruz. Böyle rutin bir çalışma düzenimiz var. Şimdi yeni dönemde de ilimizde başlayan vekillerimizin vekaletini üstlendiği asil milletimizle buluşma organizasyonu ilimizde başlamıştır. İki vekilimiz buna katıldılar. Bunu biraz daha yaygınlaştırıp çoğaltmak istiyoruz. İlimiz İzmit Merkez’de olduğu için ilçelerden buraya gelmek zor. Vekil arkadaşlarımızla yaptığımız istişarede bunun bütün ilçelere vekillerimizle beraber aynı anda yeni yıl döneminde başlamayı planlamıştık. En az 7 vekil aynı anda ilçe binamızda başlayacak ve zaten rutin ilçelerde yapmış olduğumuz ziyaretlerimizi hasta, taziye, mahalle, esnaf ziyaretlerimiz yapacağımız bütün bir program. Sadece teşkilatta vatandaşımızla buluşma değil, bundan sonra da devam edecek şekilde ilçemizle rutin yapmış olduğumuz programları planladık. Bu daha sağlıklı olarak yeni yılda devam edecek. Bu gün üç vekilimiz Karamürsel’de, Başiskele’de ve Gölcük’te bunun startını vermiş oldu. Bu inşallah artarak devam edecek. Faydalı olacağına inanıyoruz. Allah hayırlı etsin İnşallah” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —