Tarih: 23.03.2022 12:43

AK Parti Kocaeli’de Teşkilat Akademisi-2, CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Teşkilat Akademi’nin 2.etabını bu hafta sonu İzmit ve Gebze’de gerçekleştirilecek. Bu toplantıda mahalle başkanları ve yönetimlerine yönelik eğitim gerçekleşecek.

 AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi’nin ilk ayağı Aralık ayında üç kademe il ve ilçe yönetimlerinin katılımıyla gerçekleşmişti. Üç kademe mahalle başkanları ve yönetimlerinin katılacağı ikinci ayağı ise 26 Mart Cumartesi günü yapılacak.

Eğitim toplantıları saat 10.00’da başlayacak

Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı, etkili iletişim, siyasal iletişim ve yeni medya ve motivasyon gibi konuların yer aldığı eğitim bir gün sürecek. Bütün ilçeler katılacağı için eğitimin iki ayrı merkezde yapılması kararlaştırıldı. Buna göre İzmit’teki oturum Kadıköy Düğün Salonu’nda, Gebze’deki oturum Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde olacak. Eğitim toplantıları saat 10.00’da başlayacak.

Danışma Meclisi Bayram sonrasında yapılması bekleniyor

 Öte yandan AK Parti Kocaeli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Danışma Meclisi’nin Ramazan Bayramı sonrası yapılması kararlaştırıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —