Tarih: 12.11.2018 13:42

AK Parti’de aday adaylığın başvuruları devam ediyor RECEP ŞİNASİ YILDIZ ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’de aday adaylığın başvuruları devam ediyor

RECEP ŞİNASİ YILDIZ ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları devam ediyor. Recep Şinasi Yıldız bugün AK Parti İlçe Binasında başvuru formunu teslim ederek Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etti.

Başvuru formunu teslim etti

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilan eden Recep Şinasi Yıldız bugün AK Parti İlçe Binası’na gelerek adaylık başvuru formunu teslim etti. Aday adaylığı başvuru formunu Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer, İlçe Başkan Yardımcısı, Mustafa Alkan ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen aldı.

Alkan, “Allah yolunu açık etsin”

Recep Şinasi Yıldız’ın Aday Adaylık başvuru formunu teslim aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan İlçe Başkan Yardımcısı, Mustafa Alkan yaptığı konuşmasında, “ Şu anda 5.inci müracaatımızı en genç Aday Adayımızdan alıyoruz. Recep Şinasi Yıldız kardeşim müracaat eden Belediye Başkan Aday Adayları arasındaki en genç kardeşimizdir. Ben kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Yıldız, “Gölcük’e hizmet etmek için yola çıkan diğer tüm Aday Adayı- Adaylarımıza da  başarılar diliyorum”

Aday Adaylığını ilan eden Şinası Yıldız, “AK Parti Ailemizden Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olabilmem amacı ile yapacağım başvuru esnasındaki katılımlarınız beni mutlu etti. Hepinize ayrı, ayrı en kalbi duygularım ile  teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. 2019 Yerel Seçimlerinin Gölcük ilçemize, Kocaelimize, Ülkemize, Aziz Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Gölcük’ümüze bugüne kadar hizmet eden Belediye Başkanlarımıza ve Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve Gölcük’e hizmet etmek için yola çıkan diğer tüm Aday Adayı- Adaylarımıza da  başarılar diliyorum” diyerek aday adaylığını açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —