Tarih: 17.04.2023 12:50

AK Parti’de Milletvekili Adayı Ellibeş, ‘KOCAELİ HİZMETLERDEN MEMNUN’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’de Milletvekili Adayı Ellibeş,

‘KOCAELİ HİZMETLERDEN MEMNUN’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve beraberindeki kalabalık bir heyetle Gazetemizi ziyaret etti.

‘Coşkuyu on binlerce Kocaelili bir kez daha gösterdi’

Ellibeş, Kocaeli’nin tüm İllerde olduğu gibi hükümetin hizmetlerinden büyük paylar aldığını ifade ederek, şöyle dedi: ‘Geçtiğimiz Cumartesi günü gördük ki Kocaeli 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde oldukça kararlı. Başta Şehir Hastanemiz olmak üzere açılışı yapılan tüm hizmet birimlerinin coşkusunu alanı dolduran on binlerce Kocaelili bir kez daha gösterdi.’

‘Türkiye 21 yılda çok şey kazandı, çok şey başardı’

Vatandaşların her zaman istikrardan yana olduğunu, ülkemizin sağlıklı büyümesi içinde istikrarın sürmesi gerektiğini söyleyen Ellibeş, Türkiye 21 yılda çok şey kazandı, çok şey başardı. Özellikle Havacılık Sektöründeki olağanüstü gelişmeler Deniz Kuvvetlerindeki Anadolu SİHA Gemimizin hizmete alınması Türkiye’nin gösterdiği büyük istikrar ve kararlılık sonucudur. Dolayısıyla vatandaşlarımızda bütün bunların farkında. Türkiye’de Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında sürdürülen istikrarlı yönetimlerin bizi taşıdığı nokta tüm dünya tarafından da görülüyor. Gölcüklü değerli hemşehrilerimizde bütün bunları ve hizmetleri dikkatle takip eden son derece bilinçli insanlar. 14 Mayıs’ta değerli hemşehrilerimizin teveccühü ile bir kez daha iktidar olacağımızı da sahada görüyoruz.’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimi, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, SKM Başkanı Sami Cansu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik katılım sağladı.

İlçe turu gerçekleştirdi

Ellibeş, Gazetemizi ziyaretinin Gölcük’te esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ellibeş’e Gölcük’lüler yoğun ilgi gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —