Tarih: 27.11.2023 12:27

AK Parti’de Özlenen Tablo SEZER VE SEYMEN YAN YANA

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın temayülü Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. Temayül yoklamasına Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Seymen ve Gölcük Belediye Başkanı ve Adayı Ali Yıldırım Sezer katılım sağladı.

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın Temayül Yoklamasına AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin katılım sağladı. Zengin, yaptığı konuşmada adaylar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

‘Önce Büyükşehir daha sonra ilçeleri açıklayacağız’

AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Kocaeli’de seçim yarışı başladı. Geçmiş döneme bakarak hepsi aynı anda açıklanmadı. Aralık’ın 15’inden itibaren açıklanmaya başladı. Nihayetinde Aralık 15’ten sonra Büyükşehir’i daha sonra adım adım ilçeleri açıklayacağız. Teşkilatı çok dinamik genç ve gayretli gördüm. AK Parti teşkilatları her zaman çok iyi iş çıkartmıştır. Biz de güçlü bir ekiple buradayız’ dedi.

Seymen, ‘Gölcük’ümüze ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, ‘Genel merkezimizin himayelerinde gerçekleşen temayül yoklamamıza katılım sağladık. Teşkilatımızın büyük ilgi gösterdiği, oldukça yoğun katılımla gerçekleşen temayül oylamamızın Gölcük’ümüze ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gölcük Kazanacak’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —