Tarih: 31.01.2023 10:03

AK Parti’de Temayül yoklaması yapıldı GÖLCÜK’TEN YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, Mehmet Ellibeş’in milletvekili Aday adaylığı için il başkanlığından istifasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi için İl Başkanlığı binasında temayül yoklaması yaptı. Temayül Yoklamasına Gölcük İlçe Teşkilatından yoğun katılım sağlandı.

Yeni il başkanı belirlenecek

İlçemizde 3 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Ellibeş, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler öncesi görevinden istifa ederek AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklamıştı.AK Parti’de Mehmet Ellibeş’in milletvekili adaylığı için istifasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi amacı ile parti içi çalışmalar başladı. Partide yeni başkanın belirlenmesi amacı ile temayül yoklaması başladı. İl binasında başlayan temayülde mevcut il yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile ilçelerdeki ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri oy kullanacak.

Seymen, “Aday gösterilecek tüm arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ederim”

AK Parti İlçe Teşkilatı da temayül yoklamasında oylarını kullandı. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen gerçekleştirdikleri Temayül Yoklaması konusunda yaptığı açıklamada, “Partimizin Yerel Yönetimler, Teşkilat Başkanlığı ve Seçim İşleri Başkanlığının ortak çalışmasıyla yapılan temayül yoklamasına katıldık. Aday gösterilecek tüm arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ederim. Ülkemize, milletimize ve Kocaeli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —