Tarih: 24.03.2021 09:51

AK Parti’den Gölcüklü Gazilere ziyaret ‘GAZİLER DESTANSI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİDİR’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’ı ve Gazileri ziyaret ederek, ‘Gaziler destansı tarihimizin yaşayan abideleridir’ dedi.

Gölcük’lü Gazileri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü nedeniyle ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Gazilere olan sevgi ve saygılarını iletti.

Arslan, ‘Vatanımızı seven herkesi çok seviyoruz’

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Bizler Gölcüklü Gaziler olarak, vatanımızı seven herkesi çok seviyoruz. Gölcük’lü kardeşlerimiz de biz Gazilere olan sevgisini her zaman gösteriyor. Allah hepinizden razı olsun’ dedi.

Seymen, ‘Dernek Başkanımız Mehmet Arslan ve yönetimine teşekkür ediyorum’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Gaziler destansı tarihimizin, yaşayan abideleridir. İlçe yöneticilerimiz ile birlikte Gaziler Derneğimizi ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü Gaziler Dernek Başkanımız Mehmet Arslan ve yönetimine teşekkür ediyorum.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —