Tarih: 25.02.2024 14:30

AK Parti’den miting havasında SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’den miting havasında

SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

AK Parti’de 31 Mart seçimleri öncesinde saha çalışmaları dur durak bilmeden devam ederken, ilk merkez seçim ofisi açılışı da Gölcük’te yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Miting havasında geçen ve katılımın yoğun olduğu açılışta “Hazırız, kararlıyız” mesajı verildi.

Yoğun bir kalabalık eşliğinde açılış yapıldı

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi AK Parti Gölcük Seçim Bürosunun açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve belediye Başkan Adayı Tahir Büyükkın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Gölcük Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Cumhur İttifakı ilçe başkanları,  Belediye Meclis üyeleri, eski ilçe Başkanları, meclis üyesi adayları ile partililerin katıldığı yoğun bir kalabalık yer aldı.

Meşaleler eşliğinde seçim ofisinin önüne geldiler

Açılış öncesinde Talus, Büyükakın ve Sezer alana gençler tarafından yakılan meşalelerin arasından geçerek vatandaşları selamlayarak geldiler. Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, katılım ve coşkunun 31 Mart sonrasındaki zaferin de habercisi olduğunu belirterek, “Gölcük her şey için hazır. Gölcük’te hizmet ve eser siyasetinde durmak yok,  yola devam” dedi.

Yavuz, “Belediye Başkanımızla gece gündüz birlikte çalışıyoruz”

Yoğun kalabalık eşliğinde AK Parti Seçim Bürosu önüne gelinmesinin ardından açılış töreni öncesi ilk sözü alan  AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz “Gölcük kazanacak. Belediye Başkanımızla gece gündüz birlikte çalışıyoruz. Bu coşkulu kalabalığı Haftaya Cumartesi günüde aday tanıtım toplantımıza bekliyoruz” dedi.

Çavdar, “Gölcük’te seçimi alacağız”

 MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar “Biz Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir söz verdik. Gölcük’te seçimi alacağız ondan hiçbir şüphemiz yok. Ancak Cumhur ittifakı olarak en çok oyu Gölcük’ten onlara hediye edeceğiz” dedi.

Sezer, “Göreve geldiğimizden beri sahadayız”

Ardından söz alan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Seçim çalışmaları için sürekli sahadayız. MHP ilçe Başkanımızın da söylediği gibi. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Belediyesine vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh var. Göreve geldiğimizden beri sahadayız. Şimdi de sahadayız. Yine sizin desteğinizle Büyükşehir Belediyesine en büyük desteği vererek en çok oyla Kocaeli’de inşallah seçimi kazanacağız” dedi.

Büyükakın, “Gölcük’ün enerjisini çok yüksek gördüm”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında, ““Sahayı geze geze oranın enerjinizi hemen hissetmeye başladık. Gölcük’ün enerjisini çok yüksek gördüm. Belediye Başkanımızın da dediği gibi Gölcük tepeye yarışıyor. Birinci kim olur bilmiyorum ama sanki Karamürsel olacak gibi. Bu hissiyat. Ben daha öncede söylemiştim. Kartepe ile Başiskele hep yarışıyordu. Onlara demiştim ki Kandır olacak demiştim. Şimdi gördüğüm Karamürsel birinci olacak. Gölcük’te ilk üçte olacak. Ama birinci olursanız gurur duyarız. Az Önce Ali Kardeşimin söylediği gibi biz hep sahalardaydık. Biz hiç durmadık tatilde bize yakışır demedik. Onlar tatil yapmayı çok seviyorlar. Memleketi sel götürüyor onlar tatil yapıyor. Son altı ayda belediye başkanı olduklarını zannediyorlar” dedi.

Talus, “31 Mart’ta Kocaeli’nde 13’te 13 yapmak için sahada durmadan çalışmalara devam edeceğiz”

 AK Parti İl Başkanı Şahin Talus “ Gölcük her zamanki gibi coşkulu. 31 Mart’ta Kocaeli’nde 13’te 13 yapmak için sahada durmadan çalışmalara devam edeceğiz. Bu hedefe de gerçekten yakınız. Ama durmayacağız, sahada çalışmalarımızı son güne kadar sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta rekor oyla zafere ulaşacağız” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından merkez Seçim ofisinin açılışı yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —