Tarih: 20.04.2022 12:58

AK Parti’liler İftarda buluştu SEYMEN, ‘MİLLETİMİZİN NEFERİYİZ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen iftar programına katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, ‘Milletimizin neferiyiz’ dedi.

Katılım oldukça yoğun oldu

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen gerçekleştirdikleri iftar programı hakkında yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımız, Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticilerimiz, Mahalle Teşkilatlarımızın kıymetli yöneticileri ile AK Parti Gölcük Teşkilatımızın tüm yöneticileriyle iftar programımızda buluştuk” dedi.

‘Biz büyük bir aileyiz’

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz programımıza yoğun katılım için birlikte yol yürümekten onur duyduğum tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca yoğun programlarına rağmen davetimize icabet eden Kocaeli Teşkilatlarının Lideri İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Doğu illerimizdeki programlarından dönüp dinlenmeden ayağının tozuyla programımıza katılan Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu hanıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

‘Gölcük Liderine sahip çıkıyor’

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Bizler gerek ülkemize gerekse Gölcük’ümüze halkımızın hak ettiği projeleri imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Bizler halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyor, halkımızın bizden beklediklerini yerine getiriyoruz. Ramazan ayında da halkımızın yanında olup, onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Gölcük halkı samimiyetimize inanıyor, çalışmalarımızı görüyor ve başta Sayın Liderimize ve bizlere her daim sahip çıkıyor. Bu yüzden Gölcük bizim için çok değerli’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —