Tarih: 21.11.2019 14:39

AK Partililer Kızılay işbirliğiyle kan bağışladı DURMAK YOK, CAN KURTARMAYA DEVAM

Facebook Twitter Linked-in

AK Partililer Kızılay işbirliğiyle kan bağışladı

DURMAK YOK, CAN KURTARMAYA DEVAM

AK Parti İlçe Teşkilatı Kızılay Gölcük Şubesi işbirliği ile bugün Anıtpark’ta kan bağış kampanyasında bulundu. AK Parti İlçe Teşkilatının 81 İl’de gerçekleştirdiği kan bağış kampanyasına destek programına katılım oldukça yoğun oldu. Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, ‘Durmak yok, Can Kurtarmaya Devam’ sloganı ile bütün vatandaşları kan bağışına davet etti. 

Kan bağışı kampanyası yarın da devam edecek

İlçemizde Kızılay’ın kan bağış etkinliği belirli periyotlarda sürüyor. Bugün ilçemizde önemli bir etkinliğe imza atıldı. Bugün Anıtpark’ta AK Parti İlçe Teşkilatı Kızılay işbirliğinde kan bağışında bulundu. Kan bağışına AK Parti İlçe Teşkilatının tüm kademeleri katılırken, AK Parti İl’den de katılımlar sağlandı. Kan Bağış kampanyasına Gölcük Halkından da yoğun katılım sağlandı. Anıtpark’ta gerçekleşen kan bağış kampanyası yarın saat 10:00 ile 18:30 saatleri arasında da devam edecek.

Kan bağış kampanyasına katılım oldukça yoğun oldu


Kan bağış etkinliğine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, İl Teşkilatı Üyeleri, AK Parti Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat  ve çok sayıda partililer katılım sağladı.

Sezer, “Gölcük kan bağışı konusunda Kocaeli’de birinci sırada”

Kan Bağış Kampanyasının hem ilçemiz hem de ülkemiz adına çok önemli olduğunu ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kızılay zor günlerin dostu. Doğal afetlerde ilk elini uzatan bir kurum ve bu sadece doğal afetlerde değil normal zamanda da kan ihtiyacını karşılanması için kan bağışlanması büyük bir erdem hemşerilerimiz açısından. Gölcük kan bağışı konusunda Kocaeli’de birinci sırada. Bu bizim için gurur verici bir durum. Ben bunu Kızılay Gölcük Şube Başkanımız Orhan Barış Bey ile konuştuğumuz zaman kendisi de söylemişti. Bilindiği gibi bizde geçtiğimiz ay Belediye binamızda hem kan bağışı hem de kök hücre bağışı konusunda bir kampanya yapmıştık. Bugün AK Parti İlçe Teşkilatı olarak yapılan etkinlik ile kan bağışına destek olunması aslında Gölcük’ün duyarlılığını ön plana çıkması sağlayan bir etkinlik oldu. Biz sadece kendimize lazım olduğu zaman değil her zaman birilerinin kana ihtiyacı olduğunu düşünerek kan bağışı yapmaya hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi. 

Seymen, “Hedefimiz bir günde 100 ünite kan bağışı almak”

Kan bağış etkinliğinin öneminden bahseden ve ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, şunları ifade etti: ‘Öncelikle Kızılay Gölcük Şubesi işbirliği ile AK Parti ailesi olarak kan bağışına katılmaktan, kan bağışına katkı sağlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Şunu hiç kimse unutmasın. Kan bağışlamak hayat kurtarmaktır. Bizde bu bilinçle “Durmak Yok Can Kurtarmaya Devam” sloganımız ile bugün kan bağışında bulunuyoruz. Tüm halkımızda kan bağışına destek olmalı, hastalarımıza can vermelidir. Bugün kan bağışında bulunmak için aramıza katılan tüm partililerimize, Sayın Belediye Başkanımıza, Eski İl Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün kan bağış kampanyasına çok yoğun bir katılım var. Şu ana kadar 40 üniteye yakın bir kan bağışı gerçekleşti. Hedefimiz bir günde 100 ünite kan bağışında bulunmak’ dedi. 

Ceyhan, “ Bronz madalyayı aldık, hedef altın madalya”

AK Parti Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “ Bu benim 12. Kan bağışım yani bronz madalyayı almayı hak ettim. Hedef altın madalya ve düzenli kan bağışıyla altın madalyayı da almayı istiyorum. Bugün Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Sayı Orhan Barış’ın daveti üzerine geldim. Tabi gelmişken de memleketimizde kan bağışında bulunalım dedik. Türk Kızılayı’nı ve kan bağışını önemsiyor ve elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Tüm halkımızdan da kan bağışına gerekli desteği vermelerini rica ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —