Tarih: 21.08.2023 14:55

AK Parti’nin en genç milletvekili Zehranur Aydemir 1999 DEPREMİNİ YAŞAYAN AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’nin en genç milletvekili Zehranur Aydemir

1999 DEPREMİNİ YAŞAYAN AİLELERİ ZİYARET ETTİ

28. Dönem parlamentosunun en genç üyesi olan ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Zehranur Aydemir, ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti’nin en genç Milletvekili olan Zehranur Aydemir, ilçemizde 1999 depremini yaşayan aileleri ziyaret etti.

Ailelerle sohbet ederek acılarını paylaştı

17 Ağustos 1999 Gölcük Depreminin üzerinden 24 yıl geçti. Büyük kayıpların verildiği Gölcük Depremi’nin üzerinden  24 yıl geçmesine rağmen depremin izleri hafızalardan silinmiyor. Bir dizi program için geçtiğimiz gün ilçemize gelen AK Parti’nin en genç Milletvekili olan AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Gölcük’te depremi yaşamış aileleri ziyaret etti.  Ailelerle sohbet ederek, onları dinlen  ve acılarını paylaşan genç vekile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ve Yönetimi’de eşlik etti.

Gençlerle bir araya geldi

Milletvekili  Zehranur Aydemir aile ziyaretlerinin ardından Gölcüklü gençler ile bir araya geldi. AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, AK Parti İl Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz.  Çetin Seymen’in de katılım gösterdiği programda, Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve Gölcüklü gençler buluştu. Butik şeklinde gerçekleşen programda Milletvekili Aydemir, gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.

28.Dönem Parlamentosunun En Genç Üyesi Aydemir Kimdir?

Zehranur Aydemir, aslen Rizeli bir ailenin çocuğu olarak 1998 yılında Ankara’da doğdu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ni tam burslu olarak kazanan Aydemir, endüstri mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinde çift ana dal yaptı. 2023  Türkiye genel seçimlerinde AK Parti Ankara milletvekili seçildi. 28. Dönem parlamentosunun en genç üyesidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —