Tarih: 11.09.2024 17:08

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “KONGREMİZİ 26 EKİM’DE YAPACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, yaptığı açıklamada yeni Devlet Hastanesi’nin açılışının ilçemize hayırlı olmasını temenni ederek, kongre tarihlerinin belli olduğunu söyledi. Başkan Yavuz, “26 Ekim tarihinde yapacağımız kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Gölcük halkına çok teşekkür ediyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Eylül Cumartesi günü yeni Devlet Hastanesi ile ilimizde yapımı tamamlanan 149 eser ve hizmetin açılışını yapmak üzere ilçemize gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Yavuz, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her defasında yinelediği hizmet siyaseti kapsamında, 7 Eylül Cumartesi günü, açılışını yaptığımız Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanemiz ilçemize hayırlı olsun. Böylesine güzel hizmetlerin böylesine coşkulu bir şekilde açılması bizi ayrıca memnun etmektedir. Bu coşkuya katkı sağlayan Gölcük halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır”

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, açıklamasının devamında, “Siyasetin devamlılığı ve doğası gereği kongre süreçlerimiz Genel Merkezimizin kararı ile başlamış bulunmaktadır. Ak Parti kadroları isimler üzerine değil, yapılacak hizmetler, sağlanacak katkılar üzerine inşa edilmektedir. Teşkilatımız her daim birlikteliği, istişareyi temel unsurlar olarak belirlemiş, uygulamalarını bu kapsamda icra etmektedir” diye konuştu.

“Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum”

Başkan Yavuz, son olarak, “Bu bağlamda Genel Merkezimiz ilçemizde yapılacak, olağan kongre tarihini 26 Ekim 2024 Cumartesi günü olarak belirlemiştir. Yapılacak olan kongremizin ilçemize ve AK parti ailesini hayırlı olmasını dilerim” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —