• BIST 100

    10594,62%1,02
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,59% -0,62
  • GRAM ALTIN

    4336,48% -0,07
  • Ç. ALTIN

    6950,79% -0,03

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını bayramın birinci günü Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına katılım oldukça yoğun oldu.

siyaset 31.03.2025 19:26:00 0
AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını   YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

Bayramın ilk günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı ve önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Önceki Dönem İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehveş Yorulmaz ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Özder ve Yönetimi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, ile çok sayıda partililer katılım sağladı. 

Yavuz, “Allah bize nice bayramları bu şekilde kutlamayı nasip etsin diyorum”

Bayramlaşma programında ilk söz alan AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Öncelikle On bir Ayın Sultanı Ramazan Ayının ardından bizleri Ramazan Bayramına ulaştıran rabbimize Hamd olsun. Tüm Gölcük Halkının mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Dünyanın dört bir tarafından bildiğiniz gibi Müslüman coğrafyalarda Gazze’de Filistin’de, Doğu Türkistan’da bizler gibi rahat iftarlarını açamayan oruçlarını tutamayan Müslüman kardeşlerimiz var. Rabbim inşallah en kısa zamanda onlara da özgürlüklerine kavuşup bizler gibi ramazanlarına ve bayramlarına ulaşmayı nasip eylesin. Arkadaşlar son zamanlarda yaşadığımız olaylar ortada bizlerin tek emeli tem amacı var; bu bayramlarımızı birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku içerisinde ömrümüzün yettiğince kutlamak. Allah bize nice bayramları bu şekilde kutlamayı nasip etsin diyorum. Hepinizin bayramını kutluyor, bundan sonraki bayramlarda da yine hep birlikte beraber olmak üzere hayırlı bayramlar diliyorum”dedi.   

 Sezer, “Allah sağlık ve sıhhatle nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin”

Akabinde söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Mübarek Ramazan Bayramı sabahında bizleri bir araya toplayan Allah’ıma hamd ediyorum. Ramazanı hayırlısıyla tamamlamayı Cenab-ı Allah tamamlamayı nasip etti ve bizleri bu bayram sabahında bir araya getirdi. Allah sağlık ve sıhhatle nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin. Reisimizin etrafında çevresinde, yanında olan siz kıymetli hemşehrilerimle de birlikte olmaktan da büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Cenab-ı Mevlam birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Nice bayramlarda bir arada olmayı nasip eylesin diyerek hepinizin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.   

Ellibeş, “Hepinizin bayramını gönülden kutluyorum”

Önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı ve önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, konuşmasında, “Hepinizin bayramını gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız diyorum. Rabbim nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde buluşmayı nasip etsin” dedi.

Seymen, “Hayırlı bayramlar diliyorum”

Önceki Dönem İlçe Başkanı Çetin Seymen konuşmasında, katılımcıları selamladıktan sonra, “Bende hepinizi saygı ve sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Evet bir bayramı daha içtenlikle geçirdiğimizi ve yaptığımız ibadetlerle, kıldığımız teravihlerle, tuttuğumuz oruçlarla bu bayramı da idrak ettiğimizi hep beraber nice bayramlar geçirmemizi mevlamdan niyaz ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum. Saygılar sunuyorum” dedi. 

Katırcıoğlu, “Nice bayramlarda küçük, büyük, yaşlı hepimiz bir arada olalım”

Son olarak söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Sevgili Başkanlarım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çok değerli yol arkadaşları, değerli büyüklerim ağabeylerim, ablarım ve sevgili küçüklerimiz; hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Kocaeli teşkilatı, Gölcük teşkilatı dipdiri capcanlı karşımızda, bütün ekibiyle burada. Bu gerçekten mutluluk ve umut verici. Cumhurbaşkanımızın yanında her zaman  Gölcük ve Kocaeli her daim yanında şartsız ve koşulsuz destek vermiştir. On bir ayın Sultanı Ramazan’ı yolculuyoruz. Buruk bir sevinç yaşıyoruz; Filistin ve Gazze’de yaşanan bu olaylar bizim üzüntümüzü bir kat daha arttırıyor. Bayramın sevincini mutluluğunu ne yazık ki tadına varamıyoruz. Başka coğrafyalarda akan kanlar, vefat eden çocuklar, anneler, kadınları gördükçe hiçbir zaman mutlu olamıyoruz, huzurlu olamıyoruz. Bayramların, kardeşliğin dostluğun tadını çıkartamıyoruz. İşte AK Parti’de Cumhurbaşkanımızın yanında olmamızın en büyük nedenlerinden bir tanesi de aslında daha adil bir dünya mümkündür, dünya beşten büyüktür. Hiçbir mazlumun gözünün yaşı akmasın mücadelesinde birlikte olmamız, bu kutlu davada olmamız çok önemli. Ben tekrardan bayramınızı tebrik ediyorum. Nice bayramlarda küçük, büyük, yaşlı hepimiz bir arada olalım. İnşallah ülkemizin daha büyük yeniden büyük ve güçlü Türkiye idelinde, her coğrafyada bir mazlumun gözünün yaşı akmasın diye yaptığımız bu mücadelede Allah bizlere yardım etsin. Birlik ve beraberliğimiz bugün olduğu gibi devam etsin. Mücadeleye devam edeceğiz. Hem içeri de hem de dışarıda. Reisimizi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Tekrardan bayramınız kutlu olsun. İyi ki varsınız” dedi.       

 

AK Partililer bayramlaşma programının ardından saat 10.30’da başlayan Kent Bayramlaşma törenine katılım sağladı. 

Haber: Serap DURUKAN

 

Büyükşehir’e bağlı KOSKEM, bir haftada 167 canı kurtardı; Sahillerde acıya aman vermediler

DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE ÖLÜ YUNUS BALIĞI

HAKEVİ Ziyaretlerini Sürdürüyor

GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman Uyardı: “Afetlere Hazır Değiliz!” “ÇÖZÜM BELLİ: TOPLUMSAL EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”

Milli İrade Meydanı’nda sinema keyfi bir başka güzel

Gölcüklü Karavancılar Otopark Talebinde Bulundu: Deniz Kenarına Konaklama Yasağı Sonrası Çözüm Arayışı

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, “ÖNCE TEDBİR, SONRA TEVEKKÜL”

Yeni İlçe Emniyet Müdürü Eren Reçber göreve başladı “GÜVENLİK VE HUZUR ÖNCELİĞİMİZ”

Başkan Özlü Üst Yapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Yaya ve Trafik Güvenliği Önceliği: Zabıta Ekiplerinden Yol İşgallerine Müdahale

Gölcük Bakkallar, Büfeler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin, "PRİM DÜZENLEMELERİ ESNAF İÇİN UMUT OLACAK"

Değirmendere'deki Asırlık Çınarlara Bakım Yapıldı: Başkomutan Caddesi’nde Bulunan Çınar Ağaçları Budandı

Kocaeli'den Batı Trakya'ya tarım ve ticarette destek köprüsü kurulacak

Ayaz Halı, Gölcük’te Halının Adresi Olmaya Devam Ediyor: MERİNOS BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK ÜNLÜ MARKA TEK ÇATI ALTINDA

MİÇO KADINLAR PLAJI’NDA YOK YOK

Büyükşehir’den başarılı öğrencilere tatil ödülü

Başiskele’de Çocuklar Hep Mutlu

Kocaelispor’da Dijksteel imzayı attı!

Kocaelispor'un yeni yıldızı Mateusz Wıeteska kimdir?

Kocaeli Stadyumu’nun Çimlerine 12 Aylık Özenli Bakım; Süper Lig heyecanı stadyum bakımına da yansıdı

Gebzespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

FUTBOLDA KÖYLERİN ŞAMPİYONU MAMURİYE

Kocaeli ve Gölcük’te Ekmek ile Simide Zam Geldi: YENİ TARİFE 1 AĞUSTOS 2025’TE YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR

Kocaeli Valiliği’nden Orman Yangınlarına Karşı Kritik Uyarılar ve Önlemler

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, “EMEKLİLER GEÇİM SIKINTISI İÇİNDE”

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor! 28 Temmuz 2025 Kocaeli’de altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyükşehir, sanayi kuruluşlarına yangın eğitimi vermeye devam ediyor; Yangında doğru müdahale hayat kurtarır

Yaz Kuraklığı Su Seviyelerini Düşürdü

Büyükşehir’in gözde merkezi 45 yıllık evli çifte ikinci bir yuva oldu; Saygınlar Kulübü’nde saygıdeğer sevda

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık açıkladı: 30 HEKTARLIK AĞAÇLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE ÖLÜ YUNUS BALIĞI

Değirmendere'deki Asırlık Çınarlara Bakım Yapıldı: Başkomutan Caddesi’nde Bulunan Çınar Ağaçları Budandı

Elit Kuaför ile Güzellik ve Bakımın Adresi Değirmendere'de Bakımlı Olmak Bir Ayrıcalık, Elit Kuaför ile Mümkün

Değirmendere’de Havai Fişek Paniği: ZABITA VE POLİS OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİ BU KEZ SOKAK BASKETBOLU HEYECANI SARACAK

Değirmendere’de Kaldırım İşgallerine Müdahale: Zabıta Ekiplerinden Esnafa Uyarı

Sıcaktan Yere Düşen Ebabil Kuşlarına Zabıta Ekiplerinden Şefkat Eli

Değirmendere Ahmet Akyüz Caddesi'nde Ağaç Tehlikesi Bertaraf Edildi; Zabıta ve Park Bahçeler Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Değirmendere Yüzbaşılar Sapağı’nda Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Mazgal ve Asfalt Sorunu Çözülmüyor! Cumhuriyet Caddesi’nde Hem Gürültü Hem Tehlike Var

Kocaeli ve Gölcük’te Ekmek ile Simide Zam Geldi: YENİ TARİFE 1 AĞUSTOS 2025’TE YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, “EMEKLİLER GEÇİM SIKINTISI İÇİNDE”

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor! 28 Temmuz 2025 Kocaeli’de altın fiyatları ne kadar oldu?

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel Yatırım Uyarısı "ALTIN, HER ZAMAN GÜVENLİ LİMANDIR"

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2