Tarih: 04.09.2024 17:38

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “CUMHURBAŞKANIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Değirmendere Yüzbaşılar Mevkii’nde yapımı tamamlanan yeni Gölcük Devlet Hastanesi açılış tarihinin belli olduğunu belirterek, açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağlayacağını duyurdu.

“Ülkemizde toplamda 23 şehir hastanesi hizmet vermektedir”

Başkan Yavuz, açıklamasında şunları söyledi: “Ülkemizde yatırımlar tüm hızı ile devam ederken, şehir hastaneleri ve sağlık kompleksleri ile sağlık yatırımları insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile ön plana çıkmaktadır. Ülkemizde toplamda 23 şehir hastanesi, donanım ve son teknolojileri ile Türk milletine hizmet vermektedir. Yapılan yeni hastaneler, yenilenen sağlık kompeksleri vatandaşlarımızın en özverili şekilde sağlık hizmetinden faydalanabilmesi sağlamaktadır” dedi.

“Açılışımıza tüm halkımız davetlidir”

Yavuz, “Dünyada sağlık hizmeti almak bu kadar zor bir sürece girmişken, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde sağlık hizmetleri, sistemleri, yatırımları ve kolaylaştırıcı yazılımları ile vatandaşımıza en geniş ağ çerçevesinde hizmet sunmaktadır. Bu yatırımların devamında, son teknoloji ve mimari ile yapılan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, 7 Eylül Cumartesi saat 16:00da Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile , Gölcük halkının hizmetine açılacaktır. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —