-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,92% -0,20
-
GRAM ALTIN
7231,74% -1,42
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
AK Parti ilçe yönetiminden Gazilere ziyaret
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve ilçe yönetimi Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret etti. Başkan Yavuz, ziyaretinde “Gaziler her zaman başımızın tacıdır” dedi.
Hayırlı olsun temennilerinde bulundular
Adnan Menderes İş Merkezi’ndeki yeni dernek binalarına taşınan Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve gazilere hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gölcük Gaziler Derneği’ni son olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehveş Yorulmaz, Gençlik Kolları Başkanı Kerem Özder ve ilçe yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yavuz, “Gazilerimiz bizim her zaman başımızın tacıdır”
Gerçekleştirdikleri ziyaret konusunda kısa bir açıklamada bulunan AK parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Bizim için çok büyük değeri olan gazilerimiz bizim her zaman başımızın tacıdır. Ülkemiz toprakları için kendileriyle vermiş oldukları mücadelenin sonucunda bugün buradalar. Bizim çok değerli büyüklerimiz ve yapmış oldukları mücadele gerçekten taktire şayandir. Bu vesileyle gazilerimizi yeni yerlerinde hem ziyaret edelim hem de kedileriyle hasbihal etmek istedik. Ziyaretimizde kendilerinde fikirlerini alarak yolumuzu devam etmek istedik. Ben tekrar yeni dernek binalarını hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Arslan teşekkür etti
Gölcük Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan’da AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve ilçe yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Bugün bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Kemal Yavuz ve İlçe yönetimine çok teşekkür ederiz. Bugün hoş bir sohbet ortamında başkanımızı ve yönetimini ağırladık. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ben tekrar ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.
Haber: Sema ALTINAY

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
Yükleniyor



