Tarih: 12.09.2024 17:07

AK Parti Milletvekili Cemil Yaman GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeni hastane hakkında bilgi aldı

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında hastanenin başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak ve hastane yönetimiyle görüşen Yaman, yeni binanın sağlık hizmetlerine olan katkıları ve sunulan imkanlar hakkında bilgi aldı.

Çardak, “Vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunma hedefindeyiz”

Başhekim Op. Dr. Aziz Çardak, milletvekili Cemil Yaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni hizmet binamız, bölgedeki vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunma hedefiyle donatıldı" dedi.

Vekil Yaman, hastane çalışanlarını ve hastaları ziyaret etti

Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı açıklamada, "Sağlık, hükümetimizin en öncelikli alanlarından biri. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni binası, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay ve kaliteli bir şekilde erişimini sağlayacak modern bir yapıya kavuştu. Hastane Başhekimi ve tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hastalarımıza da acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret kapsamında, Cemil Yaman hastane çalışanları ve hastaları da ziyaret ederek onlarla kısa sohbetler gerçekleştirdi ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —