Tarih: 11.08.2022 13:57

Akaryakıt pahalı, sürücüler sıkıntı yaşıyor ‘MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK’TA U DÖNÜŞÜNE İZİN VERİLMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

Akaryakıt pahalı, sürücüler sıkıntı yaşıyor

‘MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK’TA U DÖNÜŞÜNE İZİN VERİLMELİ’

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne duble yol projesi Gölcük’ün trafiğine önemli katkı sağladı. Fakat Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde sürücülere U dönüşü yapmak yasak. Sürücüler dönüş yapmak için Adalet Sarayı’nın oraya kadar gitmek zorunda kaldıklarını söyleyerek, yetkililerden Caddede U dönüşüne izin verilmesini istedi.

 Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde U dönüşü yapamayan sürücüler ceza yiyor. Bu da sürücülerin tepkisini çekiyor. U dönüşünün yasak olması yüzünden sıkıntı yaşadıklarını belirten bazı sürücüler ve vatandaşlar, Caddede mutlaka U dönüşüne izin verilmesi gerektiğini söylediler.

‘Dönüş yapmak için Sanayiye gitmek zorunda kalıyoruz’

U dönüşü yapamadıkları için Adalet Sarayı’nın olduğu mevkiye gitmek zorunda kaldıklarını söyleyen bazı sürücüler, ‘Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi gerçekten çok güzel oldu. Fakat bu caddede U dönüşü yapmak yasak. U dönüşü yapan sürücüler ceza yiyor. Bizler yetkililerden caddenin belirli bölümlerine U dönüşüne izin verilmesini istiyoruz. Çünkü Caddeye dönmek için Sanayi’nin oraya gitmek zorunda kalıyoruz. Benzin fiyatları ortada. Bu da bizim ek benzin harcamamıza neden oluyor. Umarız yetkililer bu isteğimizi duyar ve isteğimiz yerine getirilir’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —