Tarih: 05.02.2022 08:22

Akaryakıt satın alınacaktır

Facebook Twitter Linked-in

Akaryakıt satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Sivas ili TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğü tarafından akaryakıt satın alınacaktır. İlk partisi 15 gün içerisinde olmak üzere üçer aylık dönemlerde 4 parti halinde 15000 lt olarak teslim edilecektir. Yüklenici motorinin TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürlüğüne sevki esnasında kendi işyerinde tankere doldururken ve TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürlüğüne boşaltılırken şirketimizden görevli bir personel müracaat edecektir. Şirketimiz akaryakıt deposuna boşaltmak için motorin santrafüjlü araç ile gerekli olan hortum ve ekipmanlarla birlikte getirilecektir.

İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.  Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/927305/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/akaryakit-satin-alinacaktir




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —