Tarih: 11.11.2021 13:58

Akıllı Durağın kapağı haftalardır takılmayı bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Akıllı Durağın kapağı haftalardır takılmayı bekliyor

İlçemize bağlı Değirmendere’nin en yoğun şekilde kullanılan duraklarından biri olan Cumhuriyet Durağında akıllı durak panosunun alt kapağı haftalardır açık durumda. Vatandaşlar büyük tehlike oluşturan kapağın yetkililer tarafından n kısa sürede takılmasını istediklerini ifade ettiler.

Haftalardır takılmayı bekliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda D-130 Karayolu üzerinde bulunan duraklar akıl durak olarak yenilenmişti. Aradan geçen zaman zarfında her ne kadar akıllı duraklar denildiği gibi yaklaşan otobüslerin bilgisini verecek şekilde ayarlanmasa da vatandaşlar durakların yenilenmesinden dolayı memnundu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Durağı gün içerisinde oldukça yoğun bir şekilde kullanılıyor.  Geçtiğimiz haftalarda akıllı Durak panosunun alt kısım kapağı yerinden çıkmış ve kablolar açıkta kalmıştı. Haftalardır kapatılmayan kapağın tehlikeli olduğunu ifade eden vatandaşlar kötü bir olay yaşanmadan kapağın yeniden takılmasını istediklerini ifade ettiler.

“En kısa sürede düzeltilmesini istiyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “ Bu durak gün içerisinde birçok kişi tarafından kullanılıyor ve bu kişilerin çoğunu yanında küçük çocuk oluyor. Elektrik hattının geçtiği bu panonun kapağının bu şekilde açıkta durması çok tehlikeli. Haftalardır bu şekilde açıkta duran kabloları en kısa sürede düzeltilmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —