Tarih: 30.03.2021 13:35

AKV’nin Öğretmeni Burçin Çankaya’dan büyük başarı GÜNCEL SANAT ÖYKÜ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

AKV’nin Öğretmeni Burçin Çankaya’dan büyük başarı

GÜNCEL SANAT ÖYKÜ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Burçin Çankaya, Güncel Sanat dergisinin düzenlemiş olduğu “11. Güncel Sanat Öykü ve Kaygusuz Abdal Şiir Yarışması”nda “Leylaklar Altında” adlı öyküsüyle Güncel Sanat Öykü ödülüne layık görüldü.

“Leylaklar Altında” adlı öyküsüyle katıldı

Güncel Sanat dergisi bu yıl 11’incisini düzenlediği öykü ve şiir yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış öykü ve şiirlerle katılmanın zorunlu olduğu yarışmada, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Burçin Çankaya, “Leylaklar Altında” adlı öyküsüyle Güncel Sanat ödülünü almaya hak kazandı. Yarışmanın öykü kategorisinin seçici kurulunda Öner Yağcı, Yaşar Yıltan, Münevver Oğan, Ahmet Akmehmetoğlu yer aldı.

Dereceye giren eserler kitap haline getirilecek

“11. Güncel Sanat Öykü ve Kaygusuz Abdal Şiir Yarışması”nda şiir ve öykü dallarında ayrı ayrı olmak üzere “Akdeniz Öykü, Güzel Alanya, Alanya Kale, Alara, Alanya Kızıl Kule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme” ödülleri verildi. Bu ödüllere layık görülen eserler daha önceki yıllarda olduğu gibi Baygenç Yayıncılık tarafından kitap hâline getirilerek edebiyatseverlerle buluşturulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —