Tarih: 09.09.2018 08:21

Albay Burak Caddesi üzerindeki çöküntüler onarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Albay Burak Caddesi üzerindeki çöküntüler onarıldı

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi  tarafından yenilenen ve  Prestij yol yapılan Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde meydana gelen çöküntüler Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından onarıldı.

Prestij yollarda en çok taşların yerlerinden oynaması ve çöküntüler meydana geliyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri cadde ve sokaklarımızda meydana gelen çöküntüleri onarmaya devam ediyor. Ekipleri son olarak Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde meydana gelen çöküntüyü kısa sürede onararak yolu eski haline getirdiler. Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda prestij yol olarak yenilenen caddede döşenen küp taşlar zamanla yerlerinden oynayabiliyor ya da yolda çöküntüler meydana geldiği için biriken sular sürücülere ve yayalara zor anlar yaratabiliyor. Bu nedenle Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri prestij yollarda meydana gelen hasarlara kısa sürede müdahale ederek yolları eski hale getiriyor.

Vatandaşlar ekiplere teşekkür etti

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin yaptığı çalışmayı gören vatandaşlar, “ Prestij yollarda en sık rastladığımız sıkıntılar taşların yerlerinden oynaması veya yolda meydana gelen çöküntüler. Neyse ki Belediye ekipleri bu gibi sorunları kısa sürede onararak bu sıkıntılarınızı ortadan kaldırıyorlar. Kendileri teşekkür ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —