Tarih: 11.08.2023 13:26

Albay Burak Caddesi üzerindeki taşlar düzeltilmeli

Facebook Twitter Linked-in

Albay Burak Caddesi üzerindeki taşlar düzeltilmeli

İlçemizin en kalabalık mahallelerinden olan Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerindeki taşlar yerlerinden oynamış durumda. Vatandaşlar ve sürücüler yerlerinden oylayan taşların onarılması isteniyor.

Sürücüleri zor durumda bırakıyor

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi Prestij yol olmuş ve yol kare taşlar ile kaplanmıştı. Aradan geçen zaman içerisinde yola döşenen bazı taşların yerlerinden oynamış olması hem vatandaşları hem de sürücüleri zor durumda bırakıyor. Sürücüler yolda yerlerinden oynayan taşların en kısa zamanda onarılmasını istediklerini dile getirdiler.

Onarılması isteniyor

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşalar ve sürücüler, “Albay Burak Caddesi yıllar önce yenilenmiş ve prestij yol olarak kare taşlar ile kaplanmıştı. Aradan geçen zaman içinde yolda bazı taşlar yerlerinden oynadığı için bizi zor durumda bırakıyor. Allah korusun yerlerinden oynayan taşlar üzerinden geçen bir araç ile birinin üzerine fırlayabilir ve kötü bir sonuç ortaya çıkabilir. Bu nedenle bizler yerlerinden oynayan taşların bir an önce onarılmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —