Tarih: 25.11.2019 14:08

Albay Burak Caddesi’nde hatalı park eden sürücülere ceza yağdı

Facebook Twitter Linked-in

Albay Burak Caddesi’nde hatalı park eden sürücülere ceza yağdı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipler tarafından dün Albay Burak Caddesi üzerinde park yasağı olan yerlere araçlarını  park eden sürücülere ceza kesti. Kesilen cezalar çekilen fotoğraflar ile birlikte adresi gönderiliyor.

Kesilen cezalar eve gönderiliyor

İlçemizde birçok cadde ve sokakta açık ve kapalı otopark bulunması ve cüzi bir ücret karşılığında hizmet vermelerine rağmen yinede sürücüler yasak olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyorlar. Park yasağı olan caddelere araçlarını park eden sürücüleri trafik polisleri affetmiyor ve çektikleri fotoğraf ile birlikte yanlış otopark cezalarını kesmeye devam ediyor. İlçemizin park yasağı olan cadde ve sokaklarda hatalı park eden sürücülerin araçlarını Trafik Polisleri önce fotoğraflarını çekiyor daha sonrasında fotoğrafla birlikte ceza makbuzlarını araç sahiplerinin adreslerine gönderiyor.

Hatalı parkın cezası 108 lira

Park yasağı olan yerlere araçlarını park eden sürücülere trafik ekipleri göz açtırmıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipler tarafından dün Albay Burak Caddesi üzerinde  park yasağı olan yerlere araçlarını  park eden sürücülere ceza kesti. Hatalı parkın cezası 108 lira ve kesilen cezalar çekilen fotoğraf ile birlikte eve gönderiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —