Tarih: 10.11.2021 10:31

Albay Burak Caddesi’nde su borusu patladı İSU EKİPLERİ SORUNU HEMEN ÇÖZDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Albay Burak Caddesi’nde su borusu patladı

İSU EKİPLERİ SORUNU HEMEN ÇÖZDÜ

Gölcük Albay Burak Caddesi üzerinde patlayan su borusu Gölcük İSU ekipleri tarafından onarıldı. İSU Gölcük ekipleri yaşanan sorunu kısa sürede çözerek, patlayan boruyu onardı.

 Ekipler sorunu kısa sürede çözdü

Gölcük Albay Burak Caddesi’nde patlayan su borusunu gören esnaf ve vatandaşlar durumu derhal İSU ekiplerine haber verdi yerine kısa sürede gelen Gölcük İSU ekipleri arızanın yerini tespit etmesinin ardından yaptıkları kazı çalışmasıyla patlayan su borusuna ulaşarak müdahale etti.Kısa sürede onarılan su borusunun ardından ekipler kazdıkları çukuru kapattılar ve yol trafiğe tekrar açıldı.Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar İSU ekiplerine patlayan su borusuna kısa sürede müdahale ederek suyumuzun boşa akmasını engelledikleri için teşekkür ettiler.

İSU ekiplerine teşekkür ettiler

Konu hakkında açıklama yapan çevredeki vatandaşlar ve esnaflar, “Su bizim için çok değerli suyumuzun bu şekilde ziyan olması bizleri çok üzmüştü Gölcük İSU ekipleri haber vermemizden kısa bir süre sonra gelerek patlayan su borusunu onarmaları bizleri oldukça memnun etti çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —