Tarih: 17.08.2020 13:06

Albay Burak Caddesi’nden sonra sıra 38. Sokakta KIRILMAZ DUBALAR MONTE EDİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Albay Burak Caddesi’nden sonra sıra 38. Sokakta

KIRILMAZ DUBALAR MONTE EDİLİYOR

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ilçemizdeki birçok cadde ve sokakta uygulanan kırılmaz beton dubalar Albay Burak Caddesi’nin ardından 38. Sokak’ta da uygulanmaya başlandı.

Uygulama diğer cadde ve sokaklarda da uygulanacak

Hatalı parkın önüne geçilebilmesi ve defalarca onarılmasına rağmen yeniden kırılan dubaların son bulması adına Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen kırılmaz beton dubalar Gölcük’te uygulanmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmanın sona ermesinin ardından ekipler 38. Sokak üzerinde çalışmalara başladı. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmanın ardından ekipler kırılmaz beton duba uygulamasının diğer cadde ve sokaklarda da uygulanacağını ifade ettiler.

Vatandaşlardan teşekkür

Gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “ Gölcük’ün en büyük problemin başında hiç şüphesiz ki hatalı parklar gelir. Bu hatalı parklar nedeniyle defalarca kırılan dubalardan artık gerçekten sıkılmıştık. Bu kırılmaz dubalar sayesinde artık hatalı parklarında önüne geçileceği için mutluyuz. Ekiplere yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —